Vrei sa iti cumperi o masa de fotbal si nu stii ce model sa alegi? Iata o scurta descriere a celor mai importante modele de mese de fotbal.

Masa de fotbal full size

Este modelul pe care il vei intalni cel mai adesea, dar si cel mai costisitor. Aceste mese sunt grele, deoarece majoritatea sunt realizate din lemn masiv si sunt concepute pentru a ramane intr-un singur loc pentru totdeauna. Asadar, daca esti in cautarea unei mese de foosball pe care sa o poti transporta usor dintr-o incapere in alta, aceasta nu este o varianta potrivita pentru tine.

Exista insa si modele mai ieftine si mai usoare, care sunt construite folosind MDF, eventual in combinatie cu lemn masiv. Cu toate acestea, si modelele mai usoare cantaresc un minim de 45 de kilograme.

Majoritatea modelelor standard insa, sunt concepute din lemn masiv si materiale de calitate grele, care au rolul de a asigura o functionare de lunga durata a mesei de joc.

Masa de fotbal cu montare pe blat

Mesele de acest tip sunt considerate mini mese de foosball, deoarece au dimensiuni mai mici. Sunt mese pentru incepatori si au un pret mai mic fata de modelul anterior. In plus, acestea sunt perfecte pentru copii, datorita dimensiunilor reduse, dar si pentru adultii care nu au spatiu pentru o masa standard dar vor totusi sa se bucure de joc.

Principalul avantaj al acestui model de masa de fotbal este acela ca este usor de transportat si de depozitat. In plus, poti amplasa o astfel de masa de joc, pe orice suprafata, avand posibilitatea sa controlezi inaltimea la care vrei sa joci.

Masa de fotbal multifunctionala

Daca vrei sa ai mai multe variante de joc, pe o singura masa, aceasta este alegerea ideala. Astfel, daca indepartezi barele orizontale, poti folosi suprafata de joc pentru a juca hockey, tenis de masa, shuffleboard, sah, table, sau chiar bowling. Poti gasi variante de astfel de mese, atat in forma standard cat si sub forma de mese cu montare pe blat.

Deoarece ofera mai multe variante de joc perfecte pentru intreaga familie, investitia intr-o astfel de masa de jocuri merita, chiar daca are un pret mai mare decat o simpla masa de foosball.

Masa de foosball cu fise

Mesele de foosball care functioneaza cu fise sunt concepute pentru a fi utilizate in scop comercial. Astfel, daca detii un bar sau o sala de jocuri, aceasta este alegerea ideala. In general, aceste mese sunt scumpe si sunt foarte trainice pentru a rezista la utilizare intensa. Investitia merita cu siguranta insa, deoarece vei face profit de pe urma ei. Pentru a se putea juca, doritorii vor trebui sa adauge monezi intr-un spatiu special.

Sunt grele deoarece sunt facute din materiale de mare calitate. Sunt foarte distractive si vor constitui si un obiect decorativ important. De regula aceste mese pot fi personalizate pentru a corespunde cu profilul localului tau, si vor fi cu siguranta o atractie pentru clienti.

Acum ca ai aflat principalele tipuri de mese de fotbal, te poti informa si despre istoria acestui sport, dupa care poti cumpara cu incredere o astfel de masa.