De ce sa facem shopping de produse electronice refurbished

de | ian. 18, 2017 | IT&C

Multi dintre romani nu au niste salarii spectaculoase, iar acest lucru se reflecta mai mult ca oricand in puterea lor de cumparare care este destul de mica. Nu ne referim la alimente, haine sau produse cosmetice, ci mai ales la electronice. Aceste produse sunt tot mai dorite de fiecare dintre noi, tehnologia aducand in fiecare zi evolutii spectaculoase in domeniul telefoanelor, monitoarelor, laptopurilor, televizoarelor etc.
portofel gol de dama

Doar ca in momentul in care ne facem socoteala fiecarui banut din salariu, observam ca nu ne raman bani pentru a cumpara monitorul nou pe care ni-l dorim cu ardoare deoarece cel vechi este total depasit sau s-a stricat de tot. Ce putem face in aceasta situatie? Evident un imprumut pe care il vom achita cu greu luna de luna sau putem gandi putin mai inteligent de atat si sa apelam la produsele refurbished.

Ce inseamna refurbished?

Pentru multi dintre noi este un termen total nou, care insa a patruns tot mai mult si pe piata din Romania. El se traduce prin ”reconditionat” si se refera la produsele pe care unele companii si firme le inlocuiesc pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii din domeniul IT. Desi sunt in continuare echipamente de inalta calitate si nu sunt deloc depasite moral, ba chiar nici nu au ajuns macar la jumatatea duratei lor de viata, produsele refurbished se incadreaza in domeniul second-hand pentru ca sunt deja folosite.

asa se reconditioneaza monitoarele refurbished second hand

Un astfel de produs este intr-o foarte buna stare de functionare, beneficiind de garantie (minimum 12 luni), el trecand printr-un proces de reconditionare:

  • Testare;
  • Curatare;
  • Reparare,
  • Reconfigurare;
  • Retestare;
  • Revopsire;
  • Reambalare.

Care sunt avantajele unui monitor refurbished?

Orice client care isi doreste un monitor la mana a doua urmareste anumite criterii pentru ca rezultatul final sa fie unul satisfacator. Evident ca pe primul loc se afla pretul monitorului, care nu poate fi decat unul pe masura bugetului sau.

monitor reconditionat de pe noudinnou.ro

Dintre avantajele unui monitor refurbished pot fi amintite urmatoarele:

  1. Este reconditionat si functioneaza perfect;
  2. Pretul este mult mai mic decat al unui monitor nou;
  3. Nu are pixeli morti, nu are pete pe display, nu prezinta crapaturi;
  4. Are garantie de 2 ani;
  5. Are un aspect foarte bun fata de cel second-hand;
  6. Are un grad de uzura foarte mic, uneori aproape insesizabil;
  7. Functioneaza impecabil;
  8. Poate fi utilizat imediat dupa ce a fost cumparat.

Ce fel de monitoare refurbished putem gasi in mediul online?

magazin online vanzare monitoare refurbished second hand noudinnou.ro

Cea mai buna incercare de a gasi monitorul pe care ni-l dorim, la un pret accesibil si destul de performant, este sa dam o raita prin mediul online, acolo unde putem gasi absolut orice avem nevoie. Un magazin pe gustul nostru, care pune in vanzare monitoare refurbished este Noudinou.ro, firma care pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii extrem de utile:

  • Numeroase promotii;
  • Oferte personalizate;
  • Abonarea la newsletter pentru aflarea ultimelor noutati in domeniu;
  • Comanda usoara si lejera;
  • Transport si retur in caz ca produsul nu este pe placul clientului;
  • Confidentialitatea datelor personale;
  • Garantie si service.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]