Publicarea articolelor pe Articolulmeu.net este Gratuită, dar nu presupune ca orice propunere de articole spre publicare va fi acceptată. Datorită faptului că dorim să avem un conținut UNIC și de CALITATE, innainte de publicarea unui articol va fi verificat manual de către administratorul site-ului.

Administratorul ArticolulMeu.net va ține cont de următoarele reguli de acceptare care vor fi numite Condițiile De Redactare, condiții care vor trebui respectate întocmai.

Condițiile De Redactare sunt:

> articolul propus spre publicare trebuie să fie original în proporție de 100%, să fie scris de dumneavoastră sau să dețineți drepturi de autor integrale asupra lui, să fie scris în limba română, fără greșeli de exprimare sau gramaticale;

> articolul trebuie să conțină minim 300 de cuvinte;

> este interzisă inserarea de linkuri către site-uri interzise, ilegale sau imorale (pariuri, erotice, arme, etc), precum și spre site-uri în construcție, incomplete, virusate sau site-uri SPAM;

> articolul trebuie  publicat in categoria cea mai potrivită continului lui.

> inainte de a trimite un articol verifica ca acesta sa fie 100% original cu ajutorul site-ului Anti-Plagiat.Info

> In functie de numarul de cuvinte scrise veti putea adauga mai multe linkuri externe dupa cum urmeaza:  – pentru un articol de 300 -400 cuvinte maxim 1 link extern; – pentru  un articol de 400 – 500 cuvinte maxim 2 link-uri externe; pentru un articol de 500-700 cuvinte 3 linkuri externe. In cazul in care aveti adaugate mai multe link-uri decat cele permise administratorul va elimina link-urile nepermise, in mod aleatoriu.

Din dorinta de a mentine ArticolulMeu.net la o calitate cat mai ridica pentru cititorii nostrii, precum si celor care adauga articole o valoare mai mare d.p.d.v SEO , introducem incepand cu data de 01.februarie.2016 valabilitatea link-urilor adaugate in continutul articolelor la o perioada de 1 an.

Ce presupune acesta valabilitate?

Este extrem de simplu. Odata publicat articolul, link-urile (in cazul in care acestea exista) vor fi vizibile timp de 1 an (365 zile) de la data publicarii , perioda dupa care vor fi eliminate. Pastrarea acestor legaturi externe se va face decat printr-o solicitare a autorului  solicitand expres acest lucru .( Info Email -> pagina Contact ).

Mai trebuie stiut ca , eliminarea link-urilor, dupa perioada de valabilitate, se va face fara instiintarea in prealabil a autorului, asadar este bine sa aveti in vedere acest lucru imediat dupa ce veti fi instiintat ca articolul este publicat.

Nerespectarea Condițiilor de Redactare duce la Nepublicarea articolului.

Administratorul are dreptul de a modifica conținutul articolului astfel încât acesta să respecte Condițiile de Redactare.

Orice articol propus spre publicare va fi publicat în maxim 10 zile de la propunerea lui, timp în care acesta va fi verificat pentru unicitatea și calitatea lui.

Va recomandăm că innainte de propunere să verificați unicitatea articolelor cu următoarea resursă      www.anti-plagiat.info