In trafic un contact direct la dispeceratul de tractari auto este util

de | apr. 13, 2015 | Servicii

Motivele pentru care trebuie sa pastrezi la indemana un numar de apel catre dispeceratul pentru tractari auto nu trebuie sa il asociezi ca un lucru rau care ti se poate intampla cand iesi cu masina in oras, sau iti planifici o plecare in week-end. O defectiune obisnuita la sistemul electric, sau chiar o pana pe care nu o poti remedia pentru ca nu ai fost prevazator sa o faci pe cea anterioara, te pune in situatia de a sta in loc si fara indoiala timpul tau, ca al oricarui altcuiva, este pretios.

Garantia ca vei primi ajutor intr-un timp rezonabil, fie ca esti la doar doi pasi de casa, sau mai ai destui kilometri de parcurs pana la destinatia planificata, face ca acest serviciu de tractari auto sa devina pentru tine un partener care asteapta sa te ajute cand ai o problema cu automobilul. Gandind in acest mod o situatie pe care o poti controla, primesti toate beneficiile de pe urma unei astfel de interventii si te asiguram ca acestea nu sunt putine.

De la faptul ca vei avea sanse bune, dupa interventia echipajului, sa iti continui drumul chiar din locul in care masina nu te-a mai ascultat si pana la variantele pe care ti le propun profesionistii unui centru de tractari auto, sunt toate gandite si aduse la un nivel de interventie si pret convenabile in totalitate. De ce sa incerci sa repari sau sa inlocuiesti singur o piesa cand nu ai siguranta ca acolo este defectiunea? De ce sa continui un pracurs in trafic crezand doar ca ti s-a parut ca automobilul nu mai franeaza in conditii optime? De ce sa ceri ajutor nespecializat pentru a fi tractat pana la un service, cand nu sti daca cel care te ajuta este in masura sa faca asta, sau are in dotare accesorii sigure?

Iata ca sunt tot atatea intrebari si te asiguram ca sunt inca multe alte situatii in care nu este deloc indicat pentru siguranta ta si a celor din trafic sa continui sa folosesti un automobil partial avariat, sau care nu mai poate fi sigur in circulatie chiar si dupa cel mai mic impact in trafic. In orice situatie, indiferent cum este vremea, un telefon spre serviciul pentru tractari auto va limpezi mai repede decat crezi problemele pe care la intampini.

Orasul este mare si aglomerat, dar acest lucru nu impiedica profesionistii de la tractari auto Bucuresti sa ajunga la tine rapid, chiar daca te afli la cativa kilometri in afara lui. Vei fi consiliat rapid pentru situatia care a generat incidentul tehnic si la nevoie vei putea sa optezi pentru remedierea problemelor in cadrul unui service auto specializat ce are toate dotarile si agrementarile la zi.

Este bine de stiut ca multe companii de asigurari auto ofera mai nou asistenta rutiera, iar in functie de vechimea masinii aceasta costa pana in 100 lei si include inclusiv tractare auto, autotorusim de inlocuire si multe alte. Poti citii mai multe detalii pe Asigurari-Valcea.ro in pagina de Asistenta Rutiera. Ca tot a venit vorba de asigurari este de mentionat ca, datorita ultimelor cresteri de preturi ale asigurarilor auto acum poti plati RCA in rate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]