De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu?

De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va simtiti mai bine ca niciodata!

tunel infrarosu

S-a demonstrat ca prin impachetari cu tunel infrarosu se poate ajunge la rezultate mai bune decat daca ati efectua exercitii cardiovasculare cu impact puternic. De asemenea, razele sale infrarosii au fost folosite pentru a trata totul. De la spasme musculare, rigiditate articulara, afectiuni ale nasului si gatului, pana la artrita reumatoida si chiar cancer!

Folosind ca metoda alternativa un tunel no cellulite veti putea arde cu pana la 1000 de calorii!

Ce poate face niste impachetari cu tunel infrarosu pentru tine?

  • Veti urmari in timp real cum centimetrii considerabili se topesc in timpul in care, fie va uitati la televizor, fie cititi o carte sau chiar puteti sa trageti un pui de somn;
  • Veti arde mai multe calorii intr-o sesiune de 60 de minute decat ati face-o, in mod normal, alergand pe banda;
  • Veti observa frumusetea se poate gasi si la prețuri accesibile;
  • Tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu produce un soi de caldura care este, de fapt, foarte usoara, branda cu pielea, care nu se poate vedea, fireste, dar se poate simti foarte bine, fiind asociata cu aceeasi senzatie pe care resimti, de regula, la sauna.
  • Cu toate acestea, confortul este mult mai sporit. De ce? Pentru ca aerul pe care il respirati va fi proaspat si curat. Doar corpul este cel care trece prin procesul natural de topire a grasimilor. De aceea se si numesc impachetari cu tunel infrarosu. Pentru ca razele respective patrund in piele si actioneaza imediat.

Cum iti pot face niste impachetari cu tunel infrarosu bine?

Foarte simplu, s-ar putea spune. Desi toata lumea se teme de razele infrarosii, specialistii spun ca acestea au efecte benefice asupra corpului atat timp cat nu sunt folosite in exces. Toate animalele cu sange cald, inclusiv oamenii, genereaza acest tip de caldura in mod natural pentru a-si incalzi organismul. Unde mai pui ca mai mult de jumatate din caldura soarelui este formata din raze infrarosii?

Astfel, caldura infrarosie ne incalzeste fara a incalzi aerul din jurul nostru. Cu alte cuvinte, temperatura patrunde in corp mai degraba, decat sa incalzeasca pielea.

Voi ati incerca vreodata sa scapati de grasimea de la nivel subcutanat prin intermediul unor impachetari cu tunel infrarosu sau tunel no cellulite?