Vacantele Turcia sunt un adevarat rasfat indiferent din ce punct de vedere am privi fascinantele itinerarii turistice atat din Turcia Asiatica cat si cea Europeana, separate fiind una de cealalta prin magnificul Bosfor.

Arealul geografic fabulos baleiaza intre Turcia Asiatica si Turcia Europeana acestea fiind separate, cum spuneam, de Bosfor care alaturi de Marea Mmarmara si Dardanele compun zone minunate pentru petrecerea unei vacante reusite.

Caci vacantele Turcia sunt cele mai reusite pentru ca poti vedea orasul antic Troia cu cele doua semete piscuri ale Muntelui Ararat, fascinanta metropola de pe Bosfor, Istambul, care te intampina cu atractii turistice vechi dar si cele arhitecturale, noi, moderne si de neegalat in care arhitecti celebrii si-au pus toata maiestria pentru a crea cladiri cu fatade din sticla, pana la nori.

Daca esti fascinat de istorie, poti alege locuri unde vei simti ca te-ai intors in timp si unde istoria acestui maret popor ti se dezvaluie in totalitate cum ar fi : Palatul Paleologilor, Catedrala Sf. Sofia  Moscheea Albastra, Moscheea lui Suleyman Magnificul, Turnul Galata, Palatul Topkapi, Muzeul Arheologic unde se afla celebrul sarcofag al lui Alexandru cel Mare pe langa alte obiective turistice istorice.

Daca alegi din multitudinea de oferte pe care ti le ofera agentia de turism Travel Idea vacante Turcia atunci trebuie cu siguranta sa adaugi itinerariul tau litoralul egeean si sa vizitezi Izmir, ruinele Troiei, Bergama, Sart , Efesul  unde vei fi in fata unor  splendide  vestigii elenistice, romane și paleocrestine – deasemeni vei vedea locul unde si-a trait ultimii ani din viata Maica Domnului.

In turcia, mai poti vizita minunatul oras Bodrum , orașul natal al lui Herodot si castelul magnific al cavalerilor de Rhodos.

Pe litoralul de sud, troneaza atractiva stațiune de cura heliomarina Antalya iar Adana  iti dezvaluie un renumit muzeu arheologic impreuna cu podul de piatra construit de Hadrian

In vacante Turcia, tara foarte ofertanta atat din punct de vedere istoric cat si a pastrarii traditiilor artistice si culinare ai posibilitatea de a vizita celebrul templu al lui August, coloana lui Iulian, Mausoleul lui Kemal Ataturk  iar  langa Ankara vei putea vedea vestigiile de la Bogaz Kale,vechiul Gordion aceasta fiind capitala regatului antic Frigia unde Alexandru cel Mare a taiat nodul „gordian.

Vino pe site-ul nostru https://travelidea.ro/turcia/co3 si alege pachetul turistic pentru a-ti petrece vacanta binemeritata si daca iti doresti ca combini vizitarea unor obiective turistice cu rasfatul sub soare oferit de plajele intinse cu nisip fin si apa cristalina, impreuna cu luxuarinte plante ce compun zone fantasmagorice.

Turcia este foarte ofertanta si pe intreg litoralul sunt statiuni celebre care-ti ofera servicii la cele mai inalte standarde si poti servi celebra cafea turceasca la nisip a carei savoare n-o vei uita, impreuna cu renumitele baclavale, halva si alte preparate culinare care te vor rasfata pe deplin.

Hai in vacanta Turcia, cu Travel Idea , pentru a te desfata din toate punctele de vedere inclusiv la un hammam intr-o tara magnifica unde civilizatiile sunt intr-o contopire armonioasa scotand-se  in evidenta una pe cealalta si valorile fiecareia dintre ele.