Sejur in doi cu animalul de companie. Pregateste-le felinelor o vacanta de invidiat

de | nov. 23, 2022 | Calatorii

Iti place sa calatoresti, dar ai animale de companie acasa? Acest lucru nu trebuie sa te impiedice din a organiza cele mai memorabile excursii! Nu iti mai face probleme in legatura cu siguranta sau ingrijirea pisicii de catre alte persoane, ia-o cu tine. 

Animalele de companie nu trebuie sa stea doar in casa. Micutii patrupezi adora sa se plimbe si sa descopere lucruri noi, iar cu putin ajutor din partea ta, veti putea planifica sejururi de neuitat impreuna. Daca animalutul tau nu a fost obisnuit cu iesirile in natura, timpul nu este pierdut, cu doar cateva trucuri si rabdare, iti vei putea petrece timpul cu ei oriunde te-ai afla.

Iata ce trebuie sa iei in calcul pentru a le oferi animalelor de companie o vacanta de invidiat oriunde in lume. 

Accesorii de baza 

Indiferent de locatia pe care o alegi, exista cateva accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul animalutului tau. Pentru inceput asigura-te ca are destule jucarii care sa il relaxeze. Intrereseaza-te care sunt best cat toys, sau cele mai bune jucarii pentru catei pe care le poti transporta in bagaj si da startul distractiei in excursie. 

De asemenea, vei avea nevoie de castronase pentru apa si mancare special concepute pentru calatorii. Indiferent daca ai pisica sau catel, opteaza pentru o lesa de calitate sau o geanta de calatorii creata special pentru animalute. Astfel, indiferent daca plecati in drumetii pe munte sau vizitati un oras nou, prietenii patrupezi te pot insoti peste tot. 

Ce faci daca animalutul nu este obisnuit cu plimbarile

In primul rand, este esential ca inainte de plecare sa ii pregatesti. Daca pisicuta ta nu a iesit pana acum afara, este posibil ca o calatorie lunga sa o sperie. Astfel ca poti incerca sa o scoti la plimbare in jurul casei sau in parc pentru a se acomoda cu mediul exterior si cu persoanele din jur inainte de a pleca in vacanta. 

In al doilea rand, ia cu tine in bagaj o piesa vestimentara care are mirosul tau sau jucaria lor preferata. Daca micutii sunt stresati, mirosul cunoscut ii va relaxa si le va face acomodarea mult mai usoara. 

Vacantele la hotel 

Daca ai organizat vacanta ta intr-o cazare la hotel, asigura-te in primul rand ca acestia accepta animalele si ca au un spatiu special unde micutii vor fi bine ingrijiti in cazul in care pleci. Lasa-le in camera hrana, apa si obiectele familiare pe care le-am mentionat pentru a nu ii stresa. Acesta este un prim pas pe care il poti face daca animalutele nu sunt obisnuite sa mearga in calatorii lungi alaturi de tine. 

Vacantele in natura 

O excursie in camping la munte sau pe plaja in compania animalutului va fi de doua ori mai frumoasa. Daca la inceput sunt speriosi, opteaza pentru lesa si ghiozdan. Cu timpul micutii se vor obisnui cu drumul si natura si se vor simti mult mai linistiti. Din acel moment poti renunta la accesorii si te vei putea bucura impreuna cu ei de drumetii montane sau distractia in mare.

Ia in calcul si gradul de agresivitate al animalelor. Exista foarte multe persoane care vin la plaja insotite de catelusi, iar daca animalutul tau nu este prietenos, excursia ar putea avea rezultate mai putin placute atat pentru voi, cat si pentru cei din jur. 

Nu uita sa imortalizezi toate amintirile pretioase din calatorii cu animalutul tau. Descoperiti impreuna frumusetea Parisului si natura impresionanta a muntilor. 

 

Te-ar mai putea interesa si....

Ce ducem cu noi în drumeții?

Ce ducem cu noi în drumeții?

Mersul pe munte poate fi una dintre cele mai sănătoase forme de a ne deconecta de viața de zi cu zi, de griji, de lucru și de a ne bucura de aerul curat pe care orașul nu îl poate oferi. Mai ales în ultimii ani mulți și-au îndreptat atenția spre drumeții, spre...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]