De ce este tego un material atat de versatil? Afla din acest articol

de | dec. 5, 2018 | De Reținut

Tego este un material de constructii popular care cel mai adesea este folosit in cadrul lucrarilor de cofrare

Motivul principal pentru care tego este un material atat de popular in acest caz este faptul ca acesta rezista fara probleme cand vine vorba de multiplele cofrari si decofrari, atata timp cat acesta este folosit in conditii normare. De asemenea, are o versatilitate crescuta prin simplul fapt ca exista mai multe variatiuni ale materialului, astfel fiind mult mai usor de integrat in cadrul diverselor proiecte.

De asemenea, tego poate fi folosit pentru placarea puntilor diferitelor mijloace de transport de mare tonaj, cum ar fi vapoarele.

Ce proprietati se regasesc la tego?

Tego are anumite proprietati care pot fi puse foarte bine in aplicare in cadrul diverselor proiecte de constructii. Spre exemplu, poti lua in considerare faptul ca acest material este realizta din mai multe straturi de furnire tehnice ce sunt imbinate prin incleiere cu ajutorul unui tip special de rasini.

tego

Un lucru foarte avantajos legat de acest material este faptul ca este realizat din lemn de cea mai buna calitate, si anume plop sau mesteacan. Astfel vei stii ca acest material este cu adevarat rezistent. Dar ia in considerare faptul ca poate fi folosit de maxim zece ori.

De ce recomanda specialistii in cofrari tego?

In principal tego are o singura intrebuintare, si anume cand vine vorba de lucrarile de cofrare. Dar nu iti fa griji, caci exista si o alta varianta care are o latura antiderapanta, iar acest model are o versatilitate mult mai crescuta. Astfel ca poti alege acest material cand vine vorba de proiectele tale din cadrul industriei auto, spre exemplu platformele pe care sunt transportate vehiculele, amenajarea spatiilor de joaca si asa mai departe.

Poti alege acest material tocmai datorita compozitiei sale unice, rezistentei sale mecanice sporite, avand mai multe straturi succesive de material, dar si pentru ca are o rezistenta foarte crescuta la uzura. Toate aceste proprietatii il transforma intr-un material cu adevarat folositor.

Tego este material versatil care poate fi intrebuintat de mai multe ori

Astfel ca in acest mod putem spune ca tego este un material reciclabil care poate fi folosit in cadrul mai multor proiecte. Acest material nu doar ca este un material versatil, dar este cunoscut si pentru rezistenta sa. Pentru cele mai bune materiale de constructii pentru proiectul tau apeleaza cu cea mai mare incredere la Mesteru Manole.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]