Tego este un material de constructii popular care cel mai adesea este folosit in cadrul lucrarilor de cofrare

Motivul principal pentru care tego este un material atat de popular in acest caz este faptul ca acesta rezista fara probleme cand vine vorba de multiplele cofrari si decofrari, atata timp cat acesta este folosit in conditii normare. De asemenea, are o versatilitate crescuta prin simplul fapt ca exista mai multe variatiuni ale materialului, astfel fiind mult mai usor de integrat in cadrul diverselor proiecte.

De asemenea, tego poate fi folosit pentru placarea puntilor diferitelor mijloace de transport de mare tonaj, cum ar fi vapoarele.

Ce proprietati se regasesc la tego?

Tego are anumite proprietati care pot fi puse foarte bine in aplicare in cadrul diverselor proiecte de constructii. Spre exemplu, poti lua in considerare faptul ca acest material este realizta din mai multe straturi de furnire tehnice ce sunt imbinate prin incleiere cu ajutorul unui tip special de rasini.

tego

Un lucru foarte avantajos legat de acest material este faptul ca este realizat din lemn de cea mai buna calitate, si anume plop sau mesteacan. Astfel vei stii ca acest material este cu adevarat rezistent. Dar ia in considerare faptul ca poate fi folosit de maxim zece ori.

De ce recomanda specialistii in cofrari tego?

In principal tego are o singura intrebuintare, si anume cand vine vorba de lucrarile de cofrare. Dar nu iti fa griji, caci exista si o alta varianta care are o latura antiderapanta, iar acest model are o versatilitate mult mai crescuta. Astfel ca poti alege acest material cand vine vorba de proiectele tale din cadrul industriei auto, spre exemplu platformele pe care sunt transportate vehiculele, amenajarea spatiilor de joaca si asa mai departe.

Poti alege acest material tocmai datorita compozitiei sale unice, rezistentei sale mecanice sporite, avand mai multe straturi succesive de material, dar si pentru ca are o rezistenta foarte crescuta la uzura. Toate aceste proprietatii il transforma intr-un material cu adevarat folositor.

Tego este material versatil care poate fi intrebuintat de mai multe ori

Astfel ca in acest mod putem spune ca tego este un material reciclabil care poate fi folosit in cadrul mai multor proiecte. Acest material nu doar ca este un material versatil, dar este cunoscut si pentru rezistenta sa. Pentru cele mai bune materiale de constructii pentru proiectul tau apeleaza cu cea mai mare incredere la Mesteru Manole.