Lensa a dat drumul celor mai mari reduceri din an – Black Friday 2021

de | nov. 1, 2021 | Afaceri, De Reținut

Lensa a dat startul celui mai mare Black Friday de până acum cu reduceri de până la 90% la toate categoriile, pe Lensa.ro . Promotia va tine toata luna Noiembrie 2021.

Lensa, unul dintre cele mai apreciate magazine de optica din Romania a demarat cel mai așteptat eveniment de shopping din an, Black Friday. Oferta de Black Friday 2021 se aplică la mii de produse a celor mai cunoscute branduri de optică la nivel global.

Luna aceasta, reducerile la brandurile Polaroid, Hawkers, Polarizan sau ZenVu sunt de peste 90%, Carrera, Fossil și Guess de până la 90%, iar la brandurile premium precum Givenchy, Jimmy Choo, Furla sau Tommy Hilfiger de până la 85%.

In acest an, prețurile au atins minime istorice pentru fiecare categorie de produse: 

  • rame de vedere de la 9 lei
  • ochelari de soare de la 19 lei
  • lentile de contact de la 29 lei
  • lentile de contact colorate de la 19 lei
  • soluții și accesorii de la 1 leu

In acest an retailerul de optică face un îndemn spre sănătate și își așteaptă clienții la o verificare gratuită a vederii. La Lensa, consultațiile au fost mereu gratuite, iar acest lucru nu se schimbă în perioada aglomerată a celor mai mari reduceri.

Prețuri de neratat sunt și la categoria lentile de vedere, clienții având posibilitatea de a-și alege lentile pentru noii ochelari la prețuri speciale, sub garanția calității oferită de cei mai importanți producători la nivel mondial, precum Essilor, Hoya și Zeiss.

Lensa.ro – unul dintre cele mai mari lanțuri de optică din România

Cu noul showroom deschis la Arad, rețeaua de magazine fizice Lensa ajunge la 14 unități, cu o suprafață totală de expunere de peste 10.000 mp. Lensa are showroomuri în București (clădirea Apaca și Tineretului), Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Arad. Până la finalul anului, un nou magazin Lensa va fi deschis la Oradea.

Brandul românesc Lensa.ro este fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după opt ani se situează printre cei mai mari jucători pe piața de optică din România. Până în prezent, investițiile în dezvoltarea rețelei de magazine proprii ajung la 800.000 euro.

În magazinele Lensa se fac peste 200.000 de comenzi anual. După 8 ani de la înființare, Lensa.ro a acumulat peste 400.000 de clienţi, care au făcut peste 760.000 de comenzi. În tot această perioadă au fost oferite 225.000 de consultaţii.

Toate promotiile si cupoane de reducere Lensa le gasesti pe Crazy-Deals.ro

Daca vrei sa fii la curent cu toate promotiile si reducerile de Black Friday 2021 te invitam sa vizitezi  pagina dedicata pe Crazy-Deals.ro.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]