Noul sezon de nunti din 2018 a luat deja startul. Romanii sunt harnici, ca de obicei, iar dupa o perioada scurta de pauza dupa sarbatori, nuntile deja incep sa ia amploare. Primavara nu mai are rolul de deschizator al sezonului de nunti, iar anul 2018 este un an in care trendurile se schimba.

Nuntile incep sa fie deja organizate din sezonul rece, iar din ce in ce mai multi romani aleg sa schimbe traditia pe ceva modern, luxos, extravagant.

Care sunt noile tendinte in ceea ce priveste organizarea de nunti?

Romanii au inceput sa aleaga din ce in ce mai mult nuntile pe plaja. Acestea denota o stare de relaxare, asa incat evenimentul poate fi unul foarte reusit. Nuntile restranse, intre prieteni, pe o plaja retrasa, o locatie selecta, sunt din ce in ce mai cautate.

Bugetul pare a nu mai fi o problema atat de mare. Oricum este vorba despre un eveniment unic, iar majoritatea oamenilor considera ca aceasta investitie este una mai mult decat meritata.

Dj sau formatie? Ce aleg romanii?

In ciuda traditiei ce presupune nunta cu formatie sau cu lautari, in Romania lui 2018 DJ-ii de nunta sunt din ce in ce mai cautati. Un DJ de nunta poate fi o alegere mai buna din punct de vedere financiar, acesta constand mai putin decat o formatie.

Insa romanii isi motiveaza de cele mai multe ori alegerea prin diversitate. Un DJ poate asigura orice fel de muzica, orice gen muzical si poate crea orice tip de atmosfera.

Cununia clasica nu mai e la moda?

Cununia nu mai reprezinta acum ceea ce reprezenta in vechime. Nunta reprezinta mai mult o sansa de a iesi in evidenta, iar romanii profita de acest eveniment pentru a-si evidentia puterea financiara, alegand un numar de invitati urias sau o locatie exclusivista.

De asemenea, nunta a inceput sa insemne o ocazie de etalare a tinutei. Din ce in ce mai multe haine pe comanda apar in cadrul petrecerilor de la nunta in Romania. Restaurantele par adevarate case de moda in ziua nuntii.

Astfel, din ce in ce mai multi romani incep sa vada nunta ca fiind un eveniment comercial, mai mult axat pe expunere mediatica si pe castigarea notorietatii decat pe respectarea unor traditii.

Voi cum vedeti acest eveniment? Pentru voi ce semnifica nunta?