Noul sezon de nunti 2018 a luat startul – ce trenduri prefera romanii?

de | mart. 23, 2018 | Showbiz

Noul sezon de nunti din 2018 a luat deja startul. Romanii sunt harnici, ca de obicei, iar dupa o perioada scurta de pauza dupa sarbatori, nuntile deja incep sa ia amploare. Primavara nu mai are rolul de deschizator al sezonului de nunti, iar anul 2018 este un an in care trendurile se schimba.

Nuntile incep sa fie deja organizate din sezonul rece, iar din ce in ce mai multi romani aleg sa schimbe traditia pe ceva modern, luxos, extravagant.

Care sunt noile tendinte in ceea ce priveste organizarea de nunti?

Romanii au inceput sa aleaga din ce in ce mai mult nuntile pe plaja. Acestea denota o stare de relaxare, asa incat evenimentul poate fi unul foarte reusit. Nuntile restranse, intre prieteni, pe o plaja retrasa, o locatie selecta, sunt din ce in ce mai cautate.

Bugetul pare a nu mai fi o problema atat de mare. Oricum este vorba despre un eveniment unic, iar majoritatea oamenilor considera ca aceasta investitie este una mai mult decat meritata.

Dj sau formatie? Ce aleg romanii?

In ciuda traditiei ce presupune nunta cu formatie sau cu lautari, in Romania lui 2018 DJ-ii de nunta sunt din ce in ce mai cautati. Un DJ de nunta poate fi o alegere mai buna din punct de vedere financiar, acesta constand mai putin decat o formatie.

Insa romanii isi motiveaza de cele mai multe ori alegerea prin diversitate. Un DJ poate asigura orice fel de muzica, orice gen muzical si poate crea orice tip de atmosfera.

Cununia clasica nu mai e la moda?

Cununia nu mai reprezinta acum ceea ce reprezenta in vechime. Nunta reprezinta mai mult o sansa de a iesi in evidenta, iar romanii profita de acest eveniment pentru a-si evidentia puterea financiara, alegand un numar de invitati urias sau o locatie exclusivista.

De asemenea, nunta a inceput sa insemne o ocazie de etalare a tinutei. Din ce in ce mai multe haine pe comanda apar in cadrul petrecerilor de la nunta in Romania. Restaurantele par adevarate case de moda in ziua nuntii.

Astfel, din ce in ce mai multi romani incep sa vada nunta ca fiind un eveniment comercial, mai mult axat pe expunere mediatica si pe castigarea notorietatii decat pe respectarea unor traditii.

Voi cum vedeti acest eveniment? Pentru voi ce semnifica nunta?     

Te-ar mai putea interesa si....

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

Nunțile nu mai sunt ce au fost. Sunt mai intense. Mai ”ieșite din tipar”. Au crescut așteptările mult; dacă înainte aduceai o formație de muzică ușoară sau de lăutari buni, asigurai câteva feluri de mâncare gustoasă și asta era tot ce trebuia… acum, deși acestea sunt...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]