3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

de | sept. 17, 2021 | Diverse, Showbiz

Nunțile nu mai sunt ce au fost.

Sunt mai intense. Mai ”ieșite din tipar”.

Au crescut așteptările mult; dacă înainte aduceai o formație de muzică ușoară sau de lăutari buni, asigurai câteva feluri de mâncare gustoasă și asta era tot ce trebuia… acum, deși acestea sunt necesare, nu mai sunt nici pe departe suficiente.

Oamenii umblă mult: au văzut multe nunți, inclusiv și câteva pe afară; nu mai sunt impresionați cu una, cu două.

Dacă vrei o nuntă simplă, clasică, poate mai restrânsă, și nu cauți să îți impresionezi în vreun fel invitații – atunci nu citi mai departe. Pur și simplu nu e necesar.

Dar dacă vrei să ai o nuntă cu adevărat memorabilă, atunci trebuie să știi că se poate și în ziua de azi – poate mai mult ca niciodată – și nici măcar nu te va costa mult să faci asta, întrucât oamenii au tendința să uite lucrurile scumpe, dar să nu uite cand li s-a oferit o experiență unică.

Pentru aceasta, echipa WedExpert a strâns pentru voi 5 momente inedite pentru divertisment la nuntă:

1. Moment de magie și comedie

Un moment de comedie poate fi exact ce are nevoie nunta ta; o problemă, însă. Întrucât stand-up comedy-ul nu este pe gustul tuturor (mai ales cel practicat în țară, care e de cele mai multe ori vulgar), mirii renunță destul de ușor la ideea de comedie, neștiind că există și alte variante.

Și una dintre cele mai solide variante este un Magician comediant. Vorbim de un entertainer care sub pretextul de a împărtăși trucuri de magie, îi face pe cei prezenți să râdă în nenumărate rânduri – ca apoi, când aceștia se așteaptă mai puțin, să îi lase mască cu un număr șocant și plin de impact. Spectacolul e așa inedit, încât deseori chelnerii și restul personalului se opresc din ce fac pentru a putea fi martori la ce se întâmplă, pentru a gusta din acest moment absolut unic de entertainment.

Dacă vrei un magician la nuntă, îți recomandăm noi unul profesionist. Ai variante inclusiv pentru câteva sute de euro, pentru a nu îți da peste cap bugetul.

2. Moment de improvizație (teatru)

Teatrul improvizațional devine din ce în ce mai cunoscut. Mulțumită expunerii unor trupe de teatru la emisiuni televizate de talente (cum ar fi Românii Au Talent sau iUmor), toată țara începe să afle cât de amuzant și de intens poate fi un moment de improvizație.

Acest gen de moment se potrivește foarte bine la nunți, pentru că cei 3-5 actori implicați vor lua sugestii din public (de la invitați, mai exact – de obicei nu se iau sugestii de la miri, pentru a nu îi suspecta lumea că au pregătit și repetat dinainte acele sugestii). Apoi, acestea sunt transformate în mini-scenete explozive, capabile de a capta atenția și celui mai plictisit bunic.

O trupă de improvizație bună implică membri care au o chimie fantastică, care pot face pe loc scenarii intense, amuzante, la nivel de piesă de teatru regizată – spre uimirea și aprecierea totală a celor ce se uită.

Trupa „Idiot” e foarte cunoscută și îndrăgită, în special în Iași.

3. Live music show

Chiar dacă ai o formație sau un DJ care îți animă invitații și contribuie la atmosfera pe parcursul întregii nunți… nu înseamnă că invitații vor vorbi și peste ani despre asta, întrucât lipsește acel ceva spectaculos. Prezența lor e necesară, dar nu suficientă – pentru a avea spectacol, ai nevoie de un Live Music Show.

Aici putem vorbi atât de live show-uri făcute de instrumentiști (de exemplu, o cântăreață la vioară care, prin talentul virtuoz, prin dinamism și prin show-ul făcut reușește să ridice nu doar invitații de la mese, ci și părul pe ei) – cât și de trupe care cântă live, dansează și „aruncă în aer” atmosfera.

O formație care vine special pentru a da tonul pentru distracție e unul dintre cele mai căutate lucruri – vorbim de o formație de cântăreți, dansatori și acrobați, ce pot capta vizual și auditiv în același timp.

O asemenea formație, cu experiență vastă, formată în toate colțurile României, este Trupa Today. Recomandăm!

BONUS: Joculețe organizate de miri

Întrucât uneori, mirii și miresele au o latură creativă (ok, recunoaștem, de cele mai multe ori miresele  ) – aceasta se poate reflecta în posibilitatea să se ocupe singuri de divertisment. Asta nu înlocuiește neapărat momentele artistice de la nuntă, dar le completează cu succes.

Singurul lucru pe care îl au în comun toți invitații este acesta: îi cunosc pe miri. Tocmai de aceea, un moment pregătit de miri nu are cum să nu capteze atenția invitaților. De obicei, aceștia lasă orice ar face, sting țigara și se adună imediat să vadă ce au pregătit mirii. Și trebuie să recunoaștem – pentru majoritatea mirilor, valsul de deschidere a serii este un lucru care îi sperie, pentru care trebuie să repete mult – și care arareori iese exact cum a fost plănuit… așa că un moment relaxat, de joacă, le dă invitaților motiv să țină minte seara într-un mod foarte pozitiv.

Deși la aceste jocuri, e ideal să fii condus de un expert în entertainment (un MC specializat pe jocuri de genul și pe interacțiunea cu publicul) – le puteți organiza cu mare succes și singuri, cu ajutorul unui prieten care înțelege clar ce are de făcut.

Două jocuri pe care le recomandăm:

Jocul cu pantofii

Jocul cu caleașca

Dacă cauți un entertainer care să conducă aceste jocuri, poți apela la 0746 834 049.

Iar dacă ești în căutarea unui salon de nuntă, poți vedea câteva idei aici.

Concluzie

Important este să ai așteptări realiste, să înțelegi din capul locului că nu există un moment artistic care să îi acapareze pe toți la fel de mult. Poate doar dacă ar veni Michael Jackson… acum, în 2021.

Prin urmare, gândește-te la o posibilă combinație de momente artistice. Nu prea multe, întrucât seara trebuie să fie în continuare despre voi, despre miri… dar 2-3 momente care împreună sa prindă pe toată lumea e ideal (ex. cântăreață populară + DJ care simte publicul și chiar face atmosferă + moment de magie/comedie).

Și chiar dacă nu vrei o combinație de momente artistice la nunta ta, ci vrei un singur moment de 15 minute – apelează cu încredere la unul, pentru că nici cea mai bună mâncare nu e la fel de gustoasă atunci când o servești fără sare și piper!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]