8 site-uri detinute de vedete, care folosesc WordPress

de | iun. 8, 2021 | Showbiz

Daca in cazul unui nou site web sunt necesari cativa ani pentru a castiga trafic si popularitate, in cazul vedetelor, popularitatea precede traficul. Fanii deja exista si vor fi incantati sa se aboneze la site-ul vedetei preferate pentru a fi mereu la curent cu noutatile.

Insa, pentru a pastra interesul cititorilor, celebritatile trebuie sa acorde atentie modului in care este construit site-ul lor. Acesta promoveaza imaginea vedetei si trebuie sa fie reprezentativ, unic si de calitate.

Tinand cont de versatilitatea si facilitatile pe care le ofera, nu este de mirare ca cele mai multe dintre celebritati au ales sa isi realizeze site-ul in WordPress. Iata cateva dintre cele mai reprezentative site-uri de prezentare a vedetelor realizate pe aceasta platforma.

Maria Sharapova

O prezenta superba, tenismena profesionista Maria Sharapova detine la ora actuala 5 titluri Grand Slam si, totodata, un site de prezentare prin care isi tine la curent milioanele de fani in legatura cu viitoare evenimente. Si, pentru ca Sharapova este ambasadorul multor branduri de imbracaminte sportiva, pe site-ul ei se pot cumpara diverse produse.

Rolling Stones

Inca din 1962, Rolling Stones este o prezenta zguduitoare in lumea muzicii rock. Trupa ii are la chitara pe Brian Jones si Keith Richards, la pian pe Ian Stewart, la bas pe Bill Wyman, pe Charlie Watts la tobe si pe Mick Jagger solist.

Fanii pot urmari pe site-ul de prezentare programul de turnee si pot naviga prin lumea incredibila a muzicii realizata de trupa. Site-ul este bine integrat cu iTunes si faciliteaza ascultarea pieselor favorite.

Kylie Minogue

Numita si “Printesa poporului”, Kylie Minogue este o celebritate in lumea muzicii si a filmului. Cantareata si actrita foarte apreciata, pe site-ul ei de prezentare, vedeta isi tine fanii la curent cu activitatea pe care o desfasoara si albumele pe care le lanseaza.

Beyonce

Cantareata si compozitoare americana, Beyonce detine un site de prezentare realizat pe WordPress foarte interesant si atractiv. Homepage-ul contine imagini cu latime completa, iar navigarea pe site se realizeaza prin accesarea meniului din stanga.

Garry Kasparov

Campion mondial la sah, Garry Kasparov este in prezent autorul cartii “Vine iarna” pe care o promoveaza pe site-ul sau de prezentare realizat pe WordPress. Pe langa aceasta activitate, el este lider prodemocratic si activist pentru drepturile omului.

Sylvester Stallone

Creatorulul lui Rocky, un personaj legendar si nemuritor al marilor ecrane, Sylvester Stallone este o celebritate cinematografica adorata de fanii din intreaga lume. Pe site-ul sau de prezentare, Stallone isi tine fanii la curent cu noile filme lansate si recenziile acestora.

Martha Stewart

Scriitoarea si femeia de afaceri Martha Stewart tine legatura cu fanii ei prin blogul personal. Odata ce ai ajuns pe Martha Blog, vei fi captivat de gama larga de subiecte tratate, de la idei de calatorie si gradinarit, pana la divertisment si stiri.

Wil Wheaton

In prezent scriitor si actor de voce, Wil Wheaton a devenit celebru datorita personajului Wesley Crusher din Star Trek. De asemenea, el este apreciat si respectat pentru activitatea sa de blogging, site-ul sau fiind votat la un moment dat ca cel mai bun blog detinut de o celebritate. In 2009 a fost clasat de Forbes pe locul 14 in topul celor mai influente celebritati din mediul online.

Aceasta este doar o scurta lista cu celebritatile care au ales platforma WordPress pentru site-ul lor de prezentare. Dar, daca ti-ai format o idee despre versatilitatea acestei platforme si potentialul pe care il are, alege sa apelezi la servicii profesionale de creare site web de prezentare pe WordPress.

Te-ar mai putea interesa si....

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

Nunțile nu mai sunt ce au fost. Sunt mai intense. Mai ”ieșite din tipar”. Au crescut așteptările mult; dacă înainte aduceai o formație de muzică ușoară sau de lăutari buni, asigurai câteva feluri de mâncare gustoasă și asta era tot ce trebuia… acum, deși acestea sunt...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]