Daca vreti sa cumparati teava patrata online si sa beneficiati de un produs de calitate apelati cu incredere la magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole. La Mesteru Manole veti gasi intotdeauna produse de calitate si la preturi foarte bune. Gama foarte variata de material de constructii pe care o gasiti pe site-ul www.mesterumanole.ro va ajuta in cadrul oricarui proiect. Daca vreti sa achitionati teava patrata online la un super pret accesati urmatorul link http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-patrata.
Pentru mai multe informatii despre materialele de constructii disponibile online, precum si sfaturi sau consiliere de specialitate puteti apela cu incredere urmatoarele numere de telefon:

Cateva lucruri despre teava patrata

Teava patrata este un material de constructii din gama celor metalurgice care se utilizeaza intr-o gama foarte larga de aplicatii, incepand de la uzul gospodaresc pana la civil si industrial. Acest tip de teava este ideal pentru constructia structurilor din otel, productia de echipamente metalice, etc.
Teava patrata este de fapt o teava din otel sudata longitudinal, care se obtine prin sudarea fasiilor de tabla sau a rolelor de platbanda. Avand in vedere otelul din care este confectionata ii ofera acesteia proprietati fizice si finisaje de suprafata ce sunt necesare multor confectii metalice.

Teava patrata – aplicatii de utilizare

Teava patrata este unul dintre cele mai folosite produse metalurgice pe baza de otel datorita faptului ca structura pe care o are ii ofera o rezistenta foarte buna in timp. Avand o forma uniforma, teava patrata are o rezistenta egala pe toata lungimea ei, acesta lucru fiind un avantaj foarte important in special in cazul constructiilor unde exista incarcari pe doua sau mai multe axe. In plus, acest tip de teava este foarte rezistent la torsiune fiind folosita foarte des la constructia de coloane si stalpi metalici.
In general teava patrata este cel mai des utilizata in confectii metalice diverse. Cateva exemple de confectii unde este foarte utilizata: porti, garduri, cadre metalice, schelete metalice, hale de depozitare si de productie, rafturi metalice, etc. De asemenea, teava patrata pe care o puteti cumpara online de la Mesteru Manole se poate cumpara la diametrul si la dimensiunea de care aveti nevoie pentru respectivul proiect sau puteti taia la dimensiunea dorita pentru ca totul sa iasa perfect.
Aceasta teava poate fi protejata impotriva coroziunii prin aplicarea unui strat de grund si a unui strat de vopsea, daca este cazul, substante ce o vor proteja si ii vor prelungi durata de viata considerabil.
teava patrata