Saltelele Pocket Spring sunt un model foarte inovativ, ce ofera foarte multe avantaje in comparatie cu alte modele de saltele. Acestea sunt construite din arcuri impachetate individual, lucru care le ajuta sa se adapteze perfect in functie de forma corpului fiecarei persoane in parte, reducand punctele de presiune si oferind un confort foarte ridicat si relxant.

3 lucruri importante despre saltelele Pocket Spring

 

  • Numarul arcurilor – saltelele Pocket Spring cu dimensiunea de 150cm x 200cm, contin minim 600 de arcunri impachetate individual si maxim 2000. Saltelele Pocket Spring ce contin un numar mare de arcuri, se vor adapta mult mai bine formelor corpului, deoarece diametrul arcurilor va fi unul mult mai mic.
  • Grosimea arcurilor – saltelele Pocket Spring cu un numar mic de arcuri impachetate individual sunt mai rigide in comparatie cu cele care au un numar mare de arcuri. Cu cat arcul este mai subtire, cu atat salteaua va fi mai moale si mai confortabila. In general, in saltelele ce contin un numar mare de arcuri, acestea vor avea o grosime mica, deoarece greutatea persoanei ce folosestea salteaua va fi impartita pe un numar mai mare de arcuri si astfel, confortul va fi sporit. Din aceasta cauza, persoanele cu un plus de greutate sunt sfatuite sa aleaga saltelele Pocket Spring cu un numar mare de arcuri.
  • Invelisul patului de arcuri – acest aspect face diferenta. Este ideal sa cumparati saltele Pocket Spring ce au arcurile invelite intr-un strat de spuma. Astfel, veti beneficia de o saltea moale si foarte confortabila.

BellaNotte ofera 32% la saltelele Pocket Spring

 

In aceasta primavara, pe site-ul magazinului de saltele de pat BellaNotte, gasiti reduceri de 32% la saltelele Pocket Spring. Pentru a vedea toate modelele de saltele de la BellaNotte, trebuie sa intrati pe site-ul www.bellanotte.ro si de acolo totul este foarte simplu. BellaNotte produce de peste 10 ani saltele de pat la cele mai inalte standarde de calitate. In plus, puteti testa orice saltea timp de 30 de zile si daca nu sunteti multumiti primiti banii inapoi. Garantia pe care o ofera BellaNotte la saltelele Pocket Spring este de 5 ani. Pentru alegerea saltelei pocket spring potrivite, puteti apela cu incredere la serviciul de consiliere si asistenta de specialitate BellaNotte!