Cauti o clinica orl in Bucuresti aproape de casa?

de | oct. 20, 2021 | Sanatate

Chiar daca organismul nu iti da semne, nu neglija sa vizitezi o clinica orl in Bucuresti daca locuiesti aici sau esti in trecere si fa-ti un obicei de a merge periodic la control! Examinarea nasului, urechilor si a gatului va reduce semnificativ riscul aparitiei unor boli grave. Din acest motiv, specialistii recomanda sa optezi pentru o clinica specializata!

Ce investigatii se pot face la o clinica ORL in Bucuresti?

La o clinica ORL in Bucuresti din cadrul Grupului Medical Romgermed orice pacient poate beneficia de urmatoarele investigatii:

  • Consult general;
  • Aspiratie secretie auriculara;
  • Extractie corp strain nazo-faringian;
  • Extractie/spalatura dop cerumen unilateral(bilateral) sau de corp strain;
  • Impedancemetrie;
  • Interpretare analize;
  • Si alte simptome care arata necestiatea unei vizite la o clinica ORL

Un pacient trebuie sa se prezinte la o clinica ORL in Bucuresti in cazul in care prezinta simptome ce au durat mai mult de 5-7 zile, deoarece acestea pot creste in intensitate si pot dezvolta alte patologii.

Care sunt cele mai frecvente simptome aparute?

Daca un pacient prezinta urmatoarele simptome, acesta trebuie sa se prezinte de urgenta pentru un consult detaliat. Pacientul are nasul infundat sau curge de mai mult de doua zile, iar secretiile au culoare gelbena, mirosul si perceptia mirosurilor neplacute scade si vocea pacientului este ragusita.
clinica orl bucuresti
Exista dureri la inghitire sau usturimi. De asemenea, este prezenta senzatia de ureche (urechi) infundata (infundate) sau exista scurgeri de secretii prin ureche. Senzatia de tiuit sau de zgomote in ureche este un alt simptom.

Pentru a preveni afectiunile de acest tip, dar si in timpul acestora, este indicat ca pacientul sa manance cat mai sanatos si mai ales cat mai multe fructe si legume, sa evite bauturile care nu sunt sanatoase si au mult acid, mancarurile cu prea multa sare, foarte reci sau foarte fierbinti, dar alimentele condimentate in exces.

Specialistii recomanda ca pacientul sa faca mult sport, sa faca plimbari cat mai dese si lungei in aer liber, dar imbracat corespunzator cu vremea de afara. De asemenea, in cazul in care inoata, medicii nu indica scufundarile la adancimi mai mari de 3m.

Efectueaza-ti analizele necesare!

Daca vrei o clinica orl in Bucuresti, recomandarea specialistilor este Grupul Medical Romgermed. Este indicate ca examinarile sa se faca periodic, dar mai ales in momentul in care pacientul observa prezenta unor simptome in zona urechii, gatului sau a faringelui. Acorda atentiei sanatatii, mai ales ca simptomele asociate cu aceste zone sunt foarte diverse.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]