Chiar daca organismul nu iti da semne, nu neglija sa vizitezi o clinica orl in Bucuresti daca locuiesti aici sau esti in trecere si fa-ti un obicei de a merge periodic la control! Examinarea nasului, urechilor si a gatului va reduce semnificativ riscul aparitiei unor boli grave. Din acest motiv, specialistii recomanda sa optezi pentru o clinica specializata!

Ce investigatii se pot face la o clinica ORL in Bucuresti?

La o clinica ORL in Bucuresti din cadrul Grupului Medical Romgermed orice pacient poate beneficia de urmatoarele investigatii:

  • Consult general;
  • Aspiratie secretie auriculara;
  • Extractie corp strain nazo-faringian;
  • Extractie/spalatura dop cerumen unilateral(bilateral) sau de corp strain;
  • Impedancemetrie;
  • Interpretare analize;
  • Si alte simptome care arata necestiatea unei vizite la o clinica ORL

Un pacient trebuie sa se prezinte la o clinica ORL in Bucuresti in cazul in care prezinta simptome ce au durat mai mult de 5-7 zile, deoarece acestea pot creste in intensitate si pot dezvolta alte patologii.

Care sunt cele mai frecvente simptome aparute?

Daca un pacient prezinta urmatoarele simptome, acesta trebuie sa se prezinte de urgenta pentru un consult detaliat. Pacientul are nasul infundat sau curge de mai mult de doua zile, iar secretiile au culoare gelbena, mirosul si perceptia mirosurilor neplacute scade si vocea pacientului este ragusita.
clinica orl bucuresti
Exista dureri la inghitire sau usturimi. De asemenea, este prezenta senzatia de ureche (urechi) infundata (infundate) sau exista scurgeri de secretii prin ureche. Senzatia de tiuit sau de zgomote in ureche este un alt simptom.

Pentru a preveni afectiunile de acest tip, dar si in timpul acestora, este indicat ca pacientul sa manance cat mai sanatos si mai ales cat mai multe fructe si legume, sa evite bauturile care nu sunt sanatoase si au mult acid, mancarurile cu prea multa sare, foarte reci sau foarte fierbinti, dar alimentele condimentate in exces.

Specialistii recomanda ca pacientul sa faca mult sport, sa faca plimbari cat mai dese si lungei in aer liber, dar imbracat corespunzator cu vremea de afara. De asemenea, in cazul in care inoata, medicii nu indica scufundarile la adancimi mai mari de 3m.

Efectueaza-ti analizele necesare!

Daca vrei o clinica orl in Bucuresti, recomandarea specialistilor este Grupul Medical Romgermed. Este indicate ca examinarile sa se faca periodic, dar mai ales in momentul in care pacientul observa prezenta unor simptome in zona urechii, gatului sau a faringelui. Acorda atentiei sanatatii, mai ales ca simptomele asociate cu aceste zone sunt foarte diverse.