Informatii despre reflexoterapie

Acest tratament de reflexoterapie complementar de sanatate foloseste puncte de presiune pe membre care corespund diferitelor parti ale corpului. Aceste zone pot fi stimulate pentru a restabili echilibrul, a reduce stresul si a reduce tensiunea acumulata in organismul dumneavoastra.
reflexoterapie
Masajul picioarelor a aparut pentru prima data in China antica cu mii de ani in urma si este inca folosit in intreaga lume, aducand multe beneficii organismului.

Despre avantajele masajului minune

Aceasta tehnica de reflexoterapie are efect analgezic. Multi oameni care au primit diverse tratamente pentru durere si-au confirmat rolul in ameliorarea durerii cauzate de diferite boli si chiar sustin ca are efecte anti-anxietate in timp.

Acesta este modul adecvat de prevenire a bolilor. Durerea din picioare poate oferi indicii timpurii despre faptul ca alte organe ale corpului sunt afectate. Aplicarea acestei tehnici este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate. Cu toate acestea, daca este necesar, trebuie sa va adresati unui medic pentru a primi un diagnostic si a incepe tratamentul adecvat.

Reflexoterapie – ajuta la combaterea insomniei. Inceperea unei scurte sesiuni inainte de masaj va poate ajuta sa stimulati cu succes diferite parti ale corpului si sa va relaxati suficient. Este important ca acest masaj sa fie efectuat intr-un mediu adecvat si linistit. Utilizarea uleiurilor esentiale si a uleiurilor relaxante va ajuta la cresterea efectului.

Foarte util pentru recuperarea postoperatorie. Accelereaza procesul de vindecare si ajuta la imbunatatirea sanatatii mai repede.

Concluzii generale despre terapie

Scopul principal al masajului prin reflexoterapie este eliminarea toxinelor si stimularea functiilor organismului. Talpile picioarelor – una dintre zonele cu cele mai multe puncte de reflexie – sunt de fapt o harta a intregului corp.

Creierul, ochii, urechile, tiroida, plamanul, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinara, colonul, ovarul – toate au puncte de reflexie corespunzatoare pe talpile picioarelor. Masajele pentru picioare maseaza aceste acupuncte pentru a preveni sau trata diverse boli ale acestor organe.

Te asteptam la centrul de remodelare corporala si infrumusetare Fysiogand din Bucuresti! Pana atunci, arunca o privire pe pachetele lor promotionale disponibile pe site si vezi ce porcedura esre potrivita pentru organismul si aspectul corpului tau! Ai grija de tine!