Res Coffee Shop – o platforma de comert online cu produse de Vending si Horeca

de | oct. 31, 2017 | De Reținut

Renumitul furnizor autohton de produse profesionale pentru Vending si Horeca, SC ROMEURO SERVICE SRL, prezent pe piata de distributie, service automate de cafea si consumabile pentru acestea din anul 1999, a lansat o noua platforma la adresa https://www.automate-cafea-consumabile-vending.ro, un magazin online nou, imbunatatit si mai prietenos cu clientii sai.

RES Coffee Shop isi propune sa devina unul din cele mai mari depozite de cafea boabe si consumabile vending si horeca online. Cu o experienta de 18 ani in acest domeniu de activitate am identificat cele mai bune surse pentru a ne asigura importurile necesare pentru a fi permanent aprovizionati si pregatiti de livrare spre clientii nostri.

Gama de produse oferite este destul de variata, acoperind necesarul de consumabile pentru automatele de cafea si bauturi calde din domeniul Vending, produsele necesare pentru aprovizionarea unei cefenele, bar, restaurant, pizzerie, bistro sau pub, a companiilor care detin espresoare de cafea sau a clientilor casnici care doresc o cafea profesionala acasa.

Conceptul nostru este sa putem oferi cafea boabe, produse derivate si consumabile profesionale vending pentru automate de cafea sau espresoare, la preturi competitve, astfel incat clientii care desfasoara o afacere sa poata obtine profit considerabil, iar consumatorii care iubesc gustul cafelei desavarsite sa aiba posibilitatea de a alege sortimentele preferate de cafea boabe la super preturi, fara a face rabat de la calitate pentru toate sortimentele de cafea boabe si bauturi derivate precum lapte, inalbitori, ceai, cafea instant, etc.

La realizarea si implementarea platformei, colaboratorii nostrii de la EuroMarket.ro au fost folosit o serie de tehnologii si aplicatii moderne, care, pe langa usurinta in utilizare, asigura o securitate maxima a datelor si informatiilor furnizate in realizarea si accesarea contului sau plasarea unei comenzi, disponibilitatea de pe majoritatea dispozitivelor, fiind conceputa sa raspunda cerintelor clientilor nostrii.

Depozitul de consumabile si cafea boabe pentru automate de cafea

RES Coffee Shop va pune la dispozitie din stocul propriu diverse sortimente de cafea boabe, cafea instant, monodoze si cialde de cafea, lapte si inalbitori, zahar alb si brun, ceaiuri, pahare de carton dar si o gama de produse profesionale de curatenie.

Dintre producatorii al

cafea pentru automate de cafea

Depozit consumabile cafea pentru automate de cafea si espresoare

RES Coffe Shop FB x1 03 10 RES Coffe Shop FB x2 03 10 site preview 3e caror produse le regasiti in depozitul nostru aminitim Lavazza, Covim, Ristora, El mundo, Caprimo, ics, JJ Darboven, E’caffe, Borbone, Delta Clean, Punto It, Pera, Saeco, etc.

Pentru identificarea si alegerea rapida a produselor au fost concepute categorii dedicate fiecarei ramuri, posibilitatea de a compara produse, de a cauta produse sau de a vizualiza produse apartinand unui anumit producator.

Platforma Res Coffee Shop isi propune sa ofere o experienta placuta in selectarea produselor si plasarea comenzilor de pe orice dispozitiv.

Intr-un scurt interviu, dl. Ioan Murgoci, administratorul ROMEURO SERVICE SRL, a declarat: “Cel mai important BENEFICIU pe care il oferim clientilor nostri prin comenzile plasate in platforma de comert electronic RES Coffee Shop, il reprezinta PRETUL REDUS cu cinci procente la absolut toate produsele, fata de preturile practicate in magazinele clasice si showroom-urile proprii. Dorim sa orientam clientii spre utilizarea unui mijloc modern de comanda, care sa le economiseasca timp si resurse si prin care sa le putem oferi produse profesionale la preturi mai mici decat in sistemul traditional. Dorim sa oferim tot ce este necesar pentru realizarea unei cafele de calitate!”

Pentru a va convinge asteptam sa vizitati platforma noastra si sa beneficiati de produsele profesionale puse la dispozitie prin intermediul magazinului RES Coffee Shop.

Va asteptam impreuna cu colegii si prietenii dumneavoastra!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]