Firma de Distributie HoReCa – o echipa de profesionisti

de | aug. 22, 2019 | Servicii

Orice metropola nu isi poate imagina viata fara un sistem de aprovizionare cu alimente. Aceasta onorabila sarcina este asigurata de firma de distributie HoReCa, care detine baze alimentare specializate, si unde toate procesele de afaceri sunt depanate si perfectionate.

Firma de distributie HoReCa este o echipa de profesionisti, furnizori de produse alimentare si sunt capabili sa rezolve toate problemele emergente cu furnizarea de produse alimentare la supermarketuri, hoteluri si restaurante. 

HoReCa este un model de lucru pe piata distribuitorilor de produse alimentare. Compania ofera clientilor sai o schema de lucru unica, care nu are analogi pe piata. Dupa ce a efectuat o analiza cuprinzatoare a industriei de aprovizionare cu produse alimentare, distribuitorul HoReCa a format o schema de lucru unica. In fiecare etapa de lucru, compania este atenta la interesele si obiectivele clientului. Scopul principal este de a creste profiturile si vanzarile clientilor.

mancare1 5

Solutii eficiente si servicii de prima clasa

Astazi, compania se concentreaza pe retailul independent, pe implementarea programelor comune cu producatorii de produse alimentare pentru lanturile de retail, precum si pe segmentul de vanzari cu ridicata si zonal.  Firma de distributie HoReCa ofera solutii eficiente si servicii de prima clasa. De asemenea HoReCa reprezinta un lant de legatura intre producatori si magazinele de vanzare cu amanuntul. Astazi, segmentul cheie al pietei sunt produsele alimentare.

HoReCa ofera o gama larga de alimente diferite, care sunt solicitate de catre utilizatorul final. Partea fundamentala a strategiei companiei este cautarea si distribuirea numai a celor mai cautate si de cea mai buna calitate a produselor alimentelor. Managerii se bazeaza pe informatii actualizate privind cererea si tendintele pe diverse piete alimentare, si, prin urmare, sunt capabili sa formeze gama optima si necesara de servicii.

Tendinta actuala – o alimentatie sanatoasa

Segmentele tinta ale firmei de distributie HoReCa sunt retelele de magazine, retail-uri independente si alte tipuri de magazine si depozite de produse alimentare. In industria alimentara si a bauturilor, producatorii trebuie sa gaseasca un echilibru intre cererile mari si preturi, precum si calitatea produselor la standarde ridicate. Tendinta actuala catre o alimentatie sanatoasa duce la necesitatea unei schimbari calitative in procesul de productie si mediul de productie. Standardele care au fost anterior aplicate partial la medicamente si produse farmaceutice, astazi sunt luate tot mai mult ca baza pentru proiectele de optimizare, extindere si proiectare a noilor produse alimentare.

Mai mult decat produse alimentare

Impreuna cu tine, firma de distributie HoReCa va dezvolta un concept, care tine cont de cerintele de pe piata in ceea ce priveste distributia produselor alimentare, fluctuatiile sezoniere ale fructelor si legumelor, care sunt foarte stricte. De asemenea,  dezvolta un concept optim pentru distribuirea intregii game de produse alimentare, gestionand loturile si containerele si alegand structura de distributie a marfurilor.

In plus, dezvolta concepte de igiena si solutii de control al calitatii pentru proba prelevata. In modul de lucru, HoReCa sprijina prezentarea si introducerea conceptului, astfel incat ideile sa se transforme in rezultate concrete. Prin aplicarea metodelor matematice, firma de distributie HoReCa determina locatia optima a producatorilor, tinand cont de minimizarea costurilor de transport si de maximizarea nivelului serviciilor. Aceasta perspectiva economica este un factor cheie in optimizarea structurilor de retea.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.183)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]