Ce este celulita si de ce apare aceasta?

Celulita reprezinta un surplus de tesut adipos, adica de grasime, care are o repartizare neuniforma pe pilele, ceea ce genereaza un aspect de coaja de portocala foarte neplacut. Se poate remedia aceasta situatie daca alegeti sa mergeti la sedinte de masaj anticelulitic.

De ce apare aceasta celulita nimeni nu stie foarte clar si concis, insa expertii au propus cateva motive care sunt plauzibile. Celulita apare din cauza a mai multor factori. Spre exemplu, aceasta in poate face aparitia din cauza unor probleme hormonale, probleme ale tesuturilor conjunctive sau pur simplu, un stil de viata nesanatos, haotic plus o alimentatie neechlibrata. Se recomanda astfel, procedurile de masaj anticelulitic.

masaj anticelulitic

Celulita nu este o problema intalnita doar in cazul femeilor, aceata putand aparea si in cazul barbatilor. De asemenea, persoanele care prezinta un exces pnderal pot avea celulita.

Ce beneficii obtinem daca ne prezentam la sedintele de masaj anticelulitic?

Este binecunoscut faptul ca stilul de viata sanatos, adoptarea unui comportament activ insotit si de prezentarea in clinicile de remodelare corporala va vor asigura efecte remarcabile pe termen lung. Va vom prezenta in continuare beneficiile unui masaj anticelulitic:

  • Tesutul adipos este curatat, diminuat si chiar eliminat in functie de gravitatea situatiei;
  • Circulatia pielii se va imbunatati;
  • Corpul se va curata de toxine iar imunitatea va fi stimulata;
  • Sanii vor fi ridicati si tonifiati;
  • Va veti bucura de o remediere a simptomelor de alergie sau a afectarii sinusurilor;
  • Ridurile vor fi diminuate.

Unde ne putem programa la sedinte de masaj anticelulitic si ce tarife sunt valabile pentru o astfel de procedura?

O clinica de remodelare corporala cunoscuta in Bucuresti pentru serviicile de calitate oferite dar si pentru tarifele avantajoase a pachetelor de tratament este clinica Fysiogand. Echipa acestei clinici este formata din numerosi terapeuti profesionisti care va vor ajuta sa ajungeti la rezultate pe care doriti sa le obtineti.

Daca dupa o cura indelungata si o activitate fizica ridicata ati ramas cu un surplus de grasime, clinica Fysiogand este solutia potrivita pentru dumneavoastra. Aici gasiti si tratamente cu masaj anticelulitic. Spre exemplu, 10 sedinte de masaj anticelulitic costa 380 de lei, acest pret fiind valabil pentru sedintele de 30 de minute. Daca optati pentru o procedura mai indelungata cum este cea de 50 de minute, pretul va creste ajungand astfel la 590 de lei.

Consulta si tu calendarul programarilor disponibil pe site si alege procedura potrivita. Vara se apropie cu pasi repezi. Programeaza-te si tu la o sedinta de remodelare corporala!