Diferenta dintre reducerea grasimii si pierderea in greutate prin criolipoliza

de | mart. 29, 2019 | Sanatate, De Reținut, Servicii

In primul rand, este important sa observam diferentierea dintre reducerea grasimii si pierderea de grasime. In timp ce multi cred ca pierderea in greutate si reducerea grasimii este unul si acelasi lucru, adevarul este ca ele pot fi destul de diferite. Tratamentul prin criolipoliza poate demonstra cel mai bine acest lucru.

Exemple concrete la tratamentul prin criolipoliza

Atunci cand pierdeti greutatea, celulele dumneavoastra grase se micsoreaza in timp ce numarul de celule grase ramane acelasi. Cand exagerati si eliminati fortat cateva kilograme considerabile, aceleasi celule de grasime se extind. Daca nu stiati pana acum, celulele grase sunt considerate a fi containere de depozitare.

Prin alegerea tratamentului cu criolipoliza numarul celulelor grase este redus sever in zonele tratate. Odata ce celulele grase nu mai sunt prezente, ele nu vor deveni mai mari – din contra, ele dispar pentru totdeauna.

Pregateste-te sa iti iei la revedere de la dieta chinuitoare si de la cresterea in greutate!

De ce ar trebui sa incercati procedura prin criolipoliza?

V-ati saturat sa scapati de greutate doar ca s-o puenti la loc intr-o perioada scurta de timp daca nu va mentineti constant o dieta echilibrata? Ei bine, nu sunteti singurii.

criolipoliza

Intr-un sondaj realizat pe scaderea in greutate prin orice metoda, in afara de criolipoliza, s-a constatat ca 62% dintre persoane au raportat in mod impresionant pierderi considerabile de grasime in ultimii cinci ani.

Cu toate acestea, insa, nu au reușit sa mentina greutatea. Si 70% dintre cei care au fost supraponderali sau obezi au recastigat toate sau chiar mai multe kilograme dupa eforturile lor de scadere in greutate.

Cu tratamentul prin criolipoliza, veti fi in mod cert mai subtiri, iar hainele se vor potrivi mult mai bine. De altfel, va veti simti si arata mult mai bine. Cea mai buna parte este ca nu veti mai deveni o alta statistica a redobandirii pierderii in greutate.

Ia in vedere tratamentul prin criolipoliza

Indiferent de hotararea pe care o decideti sa o luati, retineti ca nu mai este necesar sa traiti cu jena de grasime corporala nedorita. Nu a existat niciodata un alt moment mai bun pentru a explora optiunile non-chirurgicale de eliminare a grasimilor. Si aici ne raportam, implicit, la tratamentul prin criolipoliza pe care-l gasiti fara indoiala in oricare centru de remodelare a corpolui specializat.

Deci, spre deosebire de procedura de liposuctie, prin criolipoliza se pot obtine rezulatate considerente. Cu alte cuvinte, ajuta nu doar la reducerea tesutului adipos in exces, ci este foarte benefic si pentru a minimiza costurile si pentru a va mentine bugetul bugetul.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]