Viata fiecaruia dintre noi este presarata cu tot soiul de provocari zilnice si de proiecte pe termen lung pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit, lucruri care in timp pot avea repercusiuni destul de neplacute asupra sanatatii organismului dar si asupra vietii de cuplu. Intr-un secol in care timpul liber a devenit un lux pe care ni-l permitem din ce in ce mai putin, cu siguranta relaxarea devine un concept la care astazi putem doar visa.

Oboseala si stresul sunt lucruri care din nefericire fac parte din ce in ce mai mult din viata noastra, astfel ca daca nu invatam sa spunem stop acestor lucruri, s-ar putea ca pe termen lung sa observam ca ne este din ce in ce mai dificil sa ne bucuram de micile placeri ale vietii. In contextul dat, terapiile prin masaj am putea spune ca au devenit in prezent un standard in ceea ce priveste relaxarea si combaterea eficienta a stresului. Din aceasta categorie face parte desigur si masajul senzual sau erotic asa cum obisnuim sa ii spunem in limbajul colocvial.

Masajul erotic nu reprezinta un concept nou, nici pe departe, avand in vedere ca acesta se practica cu succes inca din vremurile antice, fiind considerat inca de pe atunci drept una dintre cele mai eficinete metode de relaxare si restabilire a echilibrului interior. Lucrurile insa sunt mult mai simple in prezent avand in vedere ca acestea se practica in astazi in mod profesional in cadrul unui salon de masaj erotic.

Care sunt insa adevaratele beneficii ale masajului erotic si de ce ar trebui sa apelam in mod regulat la o astfel de sedinta?

Masajul senzual te elibereaza de stres.

Unul dintre motivele principale pentru care masajul senzual este atat de apreciat astazi se datoreaza faptului ca acesta reprezinta o modalitate foarte practica prin care ne putem elibera de stres si de oboseala. Acest lucru se datoreaza faptului ca spre deosebire de alte tipuri de masaj, cel senzual stimuleaza intreaga masa musculara, ceea ce are ca si rezultat o relaxarea completa.

Masajul erotic aduce beneficii importante vietii de cuplu.

O sedinta de masaj erotic este un lucru care poate aduce totodata si numeroase beneficii vietii de cuplu avand in vedere ca aceasta poate ajuta la inlaturarea inhibitiilor care pot aparea intre parteneri. Masajul erotic reprezinta in contextul dat drept una dintre cele mai eficiente solutii prin care partenerii pot inlatura inhibitiile din viata de cuplu.

Masajul erotic practicat in mod regulat poate aduce numeroase beneficii si organismului.

Masajul erotic este adesea unul dintre subiectele despre care vorbim destul de putin, considerand-ul tabu, fara a lua insa in calcul faptul ca acesta poate aduce o varietate de beneficii organismului nostru. Spre exemplu, acest tip de masaj este foarte bine cunoscut astazi pentru faptul ca imbunatateste semnificativ activitatea cardiaca, ajuta la detoxifierea eficienta a organismului si nu in ultimul rand, elibereaza serotonina (hormon al fericirii) in organism. Asadar, vorbim despre un cumul de cateva avantaje, cu o importanta majora pentru buna functionare a organismului.