Dintre cele mai populare băuturi fierbinţi din lume, cafeaua este cea mai tânără şi are o istorie cu aproape o treime mai stufoasă decât a ceaiului sau a vestitei ciocolate. Binecunoscută cafea este o băutură preparată din boabe de cafea, măcinate şi prăjite în prealabil.

Deci multe persoane spun că prin consumul excesiv de căvea sănătatea poate avea de suferit, studiile arată că există şi foarte multe efecte benefice ale consumului de cafea. Astfel, putem spune că cafeaua ne ajută să gândim mai rapid şi mai clar, ne încarcă cu energie, alungând cu succes stările de somnolentă şi oboseală. De asemenea, a fost demonstrat ştiinţific faptul că dacă o persoană consuma o cantitate moderată de cafea, respectiv: una, sau maxim două ceşti pe zi, riscul de apariţie a cancerului de colon este redus substanţial, dar şi a litiazei biliare, a cirozei şi totodată previne apariţia astmului şi a diabetului.

Alături de fructe şi legume, o ceaşcă de cafea est ideală pentru a o savura în fiecare dimineaţă. Conţine cantităţi importante de antioxidanţi, substanţe care pot preveni efectele dăunătoare ale oxidării la nivelul ţesuturilor organismului, ajutându-l să se protejeze împotriva distrugerii celulare şi reducând riscurile instalării anumitor tipuri de cancer

Tipuri de cafea – Diversitate în funcţie de zonă

Este interesant faptul că pe piaţa există diverse arome de cafea, precum Arabica, produse din acelaşi tip de boabe, iar diferenţă o face regiunea din care a fost cultivată. Varietatea aromelor este dată de solul pe care cresc şi schimbările climatice din regiunea geografică respectivă. Spre exemplu, cafeaua Arabică din Etiopia este recunoscută pentru aroma fină, uşoară, rafinată, completată de un iz floral. Cafeaua Robustă, cunoscută şi sub numele de Canephora a fost descoperită în Kongo şi spre deosebire de cafeaua Arabică, este produsă din boabe mult mai puţin de crescut. Acestea sunt doar câteva exemple din sutele de produse diverse ca aroma şi asemănătoare ca brand.

The Coffee Factory – Calitate

logo retina

The Coffe Factory este cunoscut ca fiind unul din cei mai buni prăjitori din lume (titlu care nu este uşor de obţinut). Aşadar, dacă ajungeţi prin Bucureşti şi doriţi o mică pauză însoţită de un moment de relaxare şi un gust dulce şi delicat, ce poate fi mai plăcut decât o pauză de cafea? The Coffee Factory nu este un loc care are doar cafele foarte bune ci şi o prezentare drăguţă, iar gustul şi rafinamentul o să vă cucerească.

The Coffee Factory vă aşteaptă cu diferite arome de cafea, arome la cele mai înalte standarde, iar pentru cei care vor doar să se delecteze, pot opta pentru un ceai natural alături de o persoană dragă.

Astfel, printre produsele pe care le veţi atât pe site-ul nostru, cât şi în cafeaua noastră se număra diverse tipuri de cafea precum: cafea verde, cafea decofeinizată, cafea prăjită, microrulouri şi ciocolată caldă. De asemenea, pe site-ul nostru veţi găsi şi arome natural de ceai, accesorii, iar noi vă vom face câte un mic cadou.

Nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.