Ai incercat sedintele de electrostimulare la pret redus de sarbatori?

de | dec. 13, 2018 | Sanatate

De sarbatori ai oferte greu de refuzat pentru electrostimulare la pret redus

Cum in acest sezon toata lumea alearga dupa reduceri, centrele de remodelare corporala s-au conformat traditiei si au pus la dipsozitie clientilor electrostimulare la pret cat mai redus.

electrostimulare

Pentru ca aduce atatea beneficii in viata doamnelor de toate varstele, e nevoie de o alta metoda de slabire decat cele clasice. Asa ca, mai nou, toate doamnele care, fie din lipsa de timp, fie din comoditate, apeleaza tot felul de trecuri.

Cu toate acestea, doamnelor, cand alegeti sa optati pentru metode de slabit rapide si eficiente, aveti grija sa nu fie si agresive cu sanatatea dumneavoastra.  De aceea, mai bine alegeti sa efectuati cateva sedinte de electrostimulare la pret avantajos.

Cum slabesti prin electrostimulare rapid si sanatos?

Destul de simplu, am spune. Procedura de electrostimulare se bazeaza numai pe impulsuri electrice. Acestea au actiune directa asupra muschilor contractandu-i. Pentru acest lucru, au nevoie de o intensitate potrivita pentru a permite efectuarea unei miscari cu efect vibrant asupra muschilor.

In felul acesta se ard un numar impresionant de calorii si sunt eliminate toate surplusurile de grasimi din organism.

Astfel, muschii asupra carora se intervine prin aplicarea unor electrozi la suprafata pielii sunt stimulati si lucreaza fara a mai fi nevoie de efort fizic.

Electrostimulare la pret avantajos fara durere

Practic, slabesti fara efort si fara sa simti vreo durere fie ea cat de mica. Ba chiar mai mult, senzatia resimtita in urma sedintelor de electrostimulare este chiar placuta. Atat de placuta si relaxanta, incat poate fi asociata cu efectuarea unui masaj.

Timp de 40 de minute cat dureaza o sedinta, muschii lucreaza datorita unor contractii generate datorita intensitatii variate.

Fiecare clienta in parte isi poate regla intensitatea dorita in functie de maximul de suportabilitate pe care il detine. De asemenea, gradul de suportabilitate este dat, implicit si de antrenamentul muscular pe care pacientul il are.

Asadar, in urma chiar si a unei sedinte de electrostimulare la pret redus, corpul si chiar organismul, se va simti cu mult mai lejer. Mai lejer decat in urma oricarui efort fizic realizat pana atunci

Singura diferenta este persoana care opteaza pentru electrostimulare la pret avantajos se relaxeaza in pozitie intinsa, lasand electrozii sa efectueze munca pe care ar face-o persoana respectiva la sala intr-o perioada mai indelungata de timp.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]