Probabil ca ati auzit  de antrenamentul xbody si daca va intrebati de ce sa alegeti acest tip de antrenament ci nu altul, vom vedea in continuare de ce este acesta atat de eficient. Xbody, antrenamentul prin stimularea contractiei musculare, este realizat prin concentrarea asupra tuturor grupurilor musculare, cu capacitatea de a calibra si individualiza cu scopul de a lucra pe grupuri musculare care sunt mai putin tonifiate. In cazul persoanelor care nu au suficient timp pentru a putea efectua sesiuni de formare mai extinse, acest program este ideal deoarece in 20 de minute lucreaza la nivel global. Este indicat sa va antreneze in timp ce va recuperati anumite tipuri de leziuni sau dupa o perioada lunga de odihna; Aceast antrenament este, prin urmare, perfect ca un set-up si de recuperare a tonusului muscular.

Exista, de asemenea, programe adaptate de pregatire pentru scaderea in greutate, deoarece se obtine o crestere a metabolismului dupa sesiuni, favorizand pierderea de grasime.

Activitatea musculara este atat de mare (combina impulsul de electrostimulare cu miscari voluntare masurate si sunt realizate prin recrutarea unui procent ridicat de fibre musculare de mai multe grupe de muschi, care in mod voluntar, nu s-ar fi atins) metabolismul ramane activ pana la cateva ore dupa antrenament, ceea ce face ca procesul de ardere a grasimilor sa fie adecvat.

antrenament xbody

De cate ori pe saptamana este recomandabil sa se desfasoare acest tip de antrenament?

Acest lucru va depinde foarte mult de fiecare caz si a obiectivelor urmarite, dar recomandat este intre 1 si 2 sesiuni saptamanale, nu sunt recomandate pentru a face mai mult, deoarece acestea sunt sesiuni cu adevarat eficiente si care functioneaza la o rezistenta ridicata musculara.

De ce alegerea echipamentului de instruire EMS alimentat de XBODY si nu altul?

Este adevarat ca exista diferite marci de pe piata, dar cand te duci pentru a alege acest tip de antrenament, trebuie, de asemenea, sa setati alte lucruri care fac Xbody a fost in fruntea inovatiei intr-un timp scurt. De la lansarea sa ca brand in 2011, eforturile de dezvoltatori sale are ca scop imbunatatirea costum EMS si face mai confortabil, adaptabil la toate dimensiunile si biotipurilor, fara a neglija durabilitatea si profitabilitatea pentru puterea si capacitatea de a mentine inegalabil igienei sale Fiind detasabila si complet spalata in masina de spalat.

Software-ul dispozitivului este foarte puternic si vizual, astfel incat clientul vede in orice moment ce parte a corpului sau lucreaza mai mult sau mai putin intens si la ce intensitate. S-au dezvoltat imbunatatiri software, care in afara de a permite vizionarea videoclipurilor de diferite tipuri de antrenament, poate stoca intr-un cloud toate datele de antrenament, clientii si antrenorii care manipuleaza unitatea EMS Xbody. La nivel de proiectare, cred ca este pur si simplu spectaculos si o imagine este mai valoroasa  decat o mie de cuvinte.

Contraindicatii:

– In cazul protezelor, nu este recomandabil, cu toate acestea, puteti sa nu activati acea parte a costumului si sa lucrati cu ceilalti muschi.

– In caz de simptome de boli cronice sau acute. (consultati medicul).

– In cazul contraceptivelor transdermice in brat.

– Contraindicat in boli ale sistemului nervos si ale sarcinii.

In rezumat:

– Muschii adanci si sprijiniti sunt lucrati si, prin urmare, exista o imbunatatire a echilibrului postural.

– Imbunatateste alimentarea cu sange a tesuturilor musculare si venoase.

– Antrenament complet personalizat.

– Cresterea densitatii osoase (necesara pentru persoanele cu osteoporoza).