Tu stii de ce sunt importante analizele in medicina muncii?

de | sept. 16, 2018 | Sanatate

Analizele in medicina muncii pentru angajare joaca un rol extrem de important atunci cand un viitor angajat isi doreste sa lucreze intr-o companie noua. Nu doar ca in urma acestor analize pentru angajare medicul poate sa stabileasca daca esti apt sa lucrezi intr-un anumit loc sau nu. Dar aceste analize pot sa ii ajute pe angajati sa isi faca o idee cu privire la starea lor de sanatate.

medicina muncii

Este important pentru orice persoana sa isi faca un set de analize la un interval regulat de timp. pentru a putea vedea daca toti parametrii sunt intr-o stare buna.

Cu ce se ocupa medicul in medicina muncii?

Pe langa faptul ca medicul se ocupa si cu efectuarea analizelor pentru angajare, acesta are si alte atributii pe care este bine sa le aveti in considerare. Medicul specialist in medicina muncii are in evidenta toti angajatii. El trebuie sa fie la curent cu starea de sanatate a tuturor angajatiilor.

Astfel ca pentru a-si indeplini scopul, acesta va realiza la un interval regulat de timp un set de analize in medicina muncii pentru angajatii.

Acest control periodic este foarte important pentru orice angajat.

De ce este nevoie de un set de analize pentru angajare?

Setul de analize pentru angajare este extrem de important din mai multe motive.

In primul rand trebuie sa stiti ca fiecare loc de munca va poate supune unui anumit risc. Astfel ca nu orice persoane poate sa fie potrivita pentru un anumit post. Chiar si o munca banala la birou poate implica anumite riscuri.

Spre exemplu, pentru o persoana care are probleme cu spatele munca la birou poate sa ii dauneze foarte mult. Mai ales din cauza orelor petrecute stand jos. Astfel ca doar medicul specialist este cel mai in masura ca in urma unui set de analize sa dea un verdict. Sa stabileasca daca angajatul respectiv poate presta servicii in anumite conditii sau nu.

De asemenea, medicul va fi si cel care va urmari starea de sanatate a angajatiilor.

La Romgermed in Bucuresti firma ta poate sa aiba acces la serviciul de medicina muncii la preturi extrem de accesibile

La Romgermed, pe langa faptul ca pretul serviciilor de medicina muncii sunt extrem de accesibile, angajatii vor fi mult mai motivati atunci cand au acces la acest serviciu. Majoritatea serviciilor incluse intr-un abonament sunt oferite in mod gratuit. Iar restul serviciilor de medicina muncii sunt accesibile la un pret foarte avantajos.

Aceste servicii sunt oferite cu un discount pentru persoanele carea au un abonament. Iar gama de servicii este una extrem de variata. Astfel ca exista un medic care sa vina in ajutorul angajatiilor oricand.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.060)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.199)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]