Ce este LPG Cellu M6?

de | sept. 16, 2018 | Sanatate

Tehnica de masaj utilizand LPG Cellu M6 este tehnica cu ajutorul careia se reduce celulita stimuland zonele grase. Permite drenajul limfatic in zonele cu grasime prin reactivarea circulatiei fluidelor si reducerea depozitelor de grasimi.

Masajul cu LPG Cellu M6 este un tip de masaj al carui scop principal este reducerea celulitei. Este o tehnica de referinta si a fost brevetata de laboratorul francez LPG SYSTEMS.

Utilizarea acestui dispozitiv este recunoscuta printre multi profesionisti din domeniul ingrijirii de slabire (firme de chirurgie cosmetica, fizioterapeuti sau cosmeticieni), in special, pentru capacitatea sa de a actiona asupra celulelor care stocheaza grasimea.

Masajul cu tehnica LPG Cellu M6 este capabil, in principal, sa netezeasca, sa tonifice, sa remodeleze pielea. Exista posibilitatea ca aceasta tehnica LPG Cellu M6 sa fie utilizata atat pentru corp, cat si pentru fata.

Cellu M6, dezvoltat de grupul de sisteme LPG, este o tehnologie complet inovatoare si eficienta de slabire si anti-imbatranire. Aceasta stimulare actioneaza in acelasi mod ca si drenajul limfatic, in zonele cu grasimi prin reactivarea circulatiei fluidului si reducerea depozitelor de grasimi.

Rezultatele sunt:

  • ​​reducerea aspectului „coaja de portocala”;
  • pierderea centimetrilor;
  • imbunatatirea tonusului pielii.

Tehnica de endermologie ofera mai multe beneficii: tratament anticelulitic pentru organism, efect anti-imbatranire asupra fetei si corpului, resculptare, reduce cicatricile, imbunatateste tesuturile deteriorate, recuperarea musculara.

Cum functioneaza?

LPG Cellu M6 este un dispozitiv de tratare care utilizeaza tehnologia de endermologie si lipomasaj.

Ce este endermologia?

Este o tehnica de stimulare mecanica a pielii, care va reactiva, in mod natural, metabolismul celulelor.

Ce este lipomasajul?

Este o tehnica pentru stimularea circulatiei grasimilor si a limfei. Aceasta tehnica este raspandita in orice institutie de frumusete sau orice tratament care vizeaza eliminarea celulitei.
Nu trebuie sa uitati faptul ca tehnica LPG Cellu M6 este eficienta numai daca aveti un regim alimentar echilibrat si aveti o activitate fizica regulata.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]