Tehnica de masaj utilizand LPG Cellu M6 este tehnica cu ajutorul careia se reduce celulita stimuland zonele grase. Permite drenajul limfatic in zonele cu grasime prin reactivarea circulatiei fluidelor si reducerea depozitelor de grasimi.

Masajul cu LPG Cellu M6 este un tip de masaj al carui scop principal este reducerea celulitei. Este o tehnica de referinta si a fost brevetata de laboratorul francez LPG SYSTEMS.

Utilizarea acestui dispozitiv este recunoscuta printre multi profesionisti din domeniul ingrijirii de slabire (firme de chirurgie cosmetica, fizioterapeuti sau cosmeticieni), in special, pentru capacitatea sa de a actiona asupra celulelor care stocheaza grasimea.

Masajul cu tehnica LPG Cellu M6 este capabil, in principal, sa netezeasca, sa tonifice, sa remodeleze pielea. Exista posibilitatea ca aceasta tehnica LPG Cellu M6 sa fie utilizata atat pentru corp, cat si pentru fata.

Cellu M6, dezvoltat de grupul de sisteme LPG, este o tehnologie complet inovatoare si eficienta de slabire si anti-imbatranire. Aceasta stimulare actioneaza in acelasi mod ca si drenajul limfatic, in zonele cu grasimi prin reactivarea circulatiei fluidului si reducerea depozitelor de grasimi.

Rezultatele sunt:

  • ​​reducerea aspectului „coaja de portocala”;
  • pierderea centimetrilor;
  • imbunatatirea tonusului pielii.

Tehnica de endermologie ofera mai multe beneficii: tratament anticelulitic pentru organism, efect anti-imbatranire asupra fetei si corpului, resculptare, reduce cicatricile, imbunatateste tesuturile deteriorate, recuperarea musculara.

Cum functioneaza?

LPG Cellu M6 este un dispozitiv de tratare care utilizeaza tehnologia de endermologie si lipomasaj.

Ce este endermologia?

Este o tehnica de stimulare mecanica a pielii, care va reactiva, in mod natural, metabolismul celulelor.

Ce este lipomasajul?

Este o tehnica pentru stimularea circulatiei grasimilor si a limfei. Aceasta tehnica este raspandita in orice institutie de frumusete sau orice tratament care vizeaza eliminarea celulitei.
Nu trebuie sa uitati faptul ca tehnica LPG Cellu M6 este eficienta numai daca aveti un regim alimentar echilibrat si aveti o activitate fizica regulata.