dentist

stomatolog

In cazul în care locuiti in Bucuresti și căutați să alegeți un nou dentist, puteți întâmpina unele dificultati atunci când începeți să căutați. Ignorând pentru o clipă existența unor stomatologi specialisti in stomatologie, (cum ar fi chirurgi orali și parodontiști), există cateva sute de medici stomatologi standard din Bucuresti dintre care sa alegeti. Alegeți un dentist din timp; nu așteptați o urgență! Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când cauți un dentist.

Locația și orele de lucru – Alegeți o clinica stomatologica aproape de casă sau de serviciu. Acest lucru va facilita programarea vizitelor și sosirea la timp. De asemenea, asigurați-vă că cabinetul stomatologic este deschis în zilele și în momentele în care puteți programa o întâlnire.

Costurile variază în funcție de practică. Dacă puteți, obțineți estimări cu privire la ceea ce medicul dentist ar putea percepe pentru proceduri obișnuite, cum ar fi astuparea cariilor, coroanele dentare sau terapia canalului rădăcinii. Chiar dacă aveți asigurare stomatologică, este posibil să plătiți singuri o parte din costuri.

Confort personal – Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un dentist este dacă vă simțiți confortabil cu acea persoană. Puteți explica simptomele și pune întrebări? Simți că medicul dentist asculta și înțelege preocupările tale? V-ați simți confortabil solicitând medicamente pentru durere, exprimându-vă frica sau anxietatea sau întrebând despre o procedură?

Calificările profesionale – un cabinet stomatologic ar trebui să vă prezinte formarea profesionala a medicilor dentisti. De asemenea, clinica ar trebui să dispună de politici privind controlul infecțiilor. Dacă personalul nu pare amabil să răspundă la întrebările dvs. sau dacă nu sunteți de acord cu răspunsurile acestora, luați în considerare găsirea unui alt cabinet stomatologic. De asemenea, puteți obține informații despre calificarea medicului dentist de la societatea dentară locală sau de la operatorul dvs. de asigurări. Majoritatea organizațiilor de specialiști în stomatologie își enumeră, de asemenea, membrii și calificările.

Iata cateva specializari ale medicilor stomatologi:

– Stomatologie implant – Stomatologi care oferă implanturi dentare (înlocuitori ai dinților), care sunt o alternativă la protezele dentare și punti sau pot fi utilizate în combinație cu ele pentru a oferi un echilibru extra și / sau un aspect îmbunătățit și mai natural.

– Stomatologie completă – Stomatologi care sunt interesați de a fi furnizori de servicii complete pentru pacienții lor – care deservesc persoana / familia. Serviciile lor pot include oferte de implant dentar, servicii ortodontice și remedii parodontale – în mod similar ofertelor de stomatologie preventivă. Acei dentiști pot avea, de asemenea, o educație mai bună dacă doriți să beneficiati de mai multe servicii.