Cautati o agentie ce inchiriaza autovehicule de calitate, insa in acelasi timp va ganditi si la bugetul familiei Dvs? Avem oferte pentru fiecare gust, dar si pentru fiecare buzunar. Bineinteles ca fiecare client isi doreste ceva ieftin, la pret mic, dar calitativ. Alegeti firma Expert auto rental si ati rezolvat aceasta problema.

Aveti optiunea de a alege o colaborare pe termen scurt, dar si lung. Daca aveti nevoie de transport pe o perioada mai lunga, preturile sunt negociabile, in functie de numarul de zile solicitat.

inchirieri auto timisoara

Inchiriere de masini la standarde europene

Aveti nevoie de un automobil pe termen mai lung, insa bugetul este mai sensibil, sau poate pur si simplu doriti sa faceti si ceva economii? Desigur ne-am gandit si la acest aspect. De aceea, la noi, cand perioada de contract creste, pretul scade. Contactati-ne si va facem o o ferta personalizata, in functie de automobilul ales si perioada de contract. Nici un client care a apelat la Expert auto rental nu a plecat nemultumit dupa folosirea serviciilor noastre – dovada stau recenziile primite pe Facebook sau Google.

Expert auto rental iti vine in ajutor cu servicii de rent a car profesionale in Timisoara la cele mai bune preturi.

Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, Expert auto rental, o fera servicii de calitate si masini bine intretinute. Toate a utoturismele beneficieaza de echipare completa. In prezent punem l a dispozitia clientilor o gama diversificata de autoturisme din parcul n ostru auto, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Putem o feri autoturisme in urmatoarele clase: economy, compact, suv 4X4, b usiness, intermediate, commercial, minivan.

Expert auto rental vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.

Cautati firme de inchirieri auto in Timisoara? Ei bine, ati ajuns unde t rebuie, deoarece numai cu EXPERT AUTO RENTAL puteti beneficia d e preturi mici, incepand de la 8 euro ( fara tva) pe zi!

Daca ai nevoie de o masina de inchiriat fiabila – expert auto rental iti vine in ajutor cu gama de masini fiabile si moderne.

Firma Expert auto rental are ca domeniu principal de activitate i nchirierea de autoturisme in Timisoara si zonele invecinate. Va p utem preda autoturismul in orice punct din oras, la Gara de Nord si c hiar la Traian Vuia airport. Stim ca timpul Dvs este important de aceea ne straduim sa facem operatiunea de predare cat mai rapida si l ipsita de complicatii. De asemenea, va oferim o gama larga de a utomobile din care sa alegeti: Dacia, Volkswagen, BMW, Skoda, Land Rover, precum si platforma de tractare auto.

La ce sa fiti atenti cand alegeti firma de rent a car potrivita?

In primul rand la calitatea masinilor din flota firmei de rent a car. Este important ca masina aleasa spre a o inchiria sa fie bine intretinuta, fiabila si cu verificarea la zi.

Pe langa aceasta asigurati-va ca masina aleasa are toate dotarile necesare – GPS, Scaun copil, asistenta rutiera si alte dotari de care aveti nevoie.

Pretul – este un element foarte important de care sa tineti cont cand inchiriati masina – nu recomandam sa alegeti cea mai ieftina firma de rent a car – ci firma care va ofera un pachet complet de servicii.

Modul de comunicare cu clientul – un element pe care multe persoane il ignora este acela de comunicare cu clientul final. Este important ca firma de inchireiri auto sa fie alaturi de dvs in orce moment.

Acum ca ati aflat mai multe despre Expert Auto Rental si despre cum sa alegeti cea mai buna firma de rent a car va invitam sa ne vizitati si site-ul de la Deva – www.rentacardeva.ro – in cazul in care doriti sa inchiriati o masina fiabila in Hunedoara.