Cum sa alegi firma de rent a car potrivita

de | iun. 22, 2018 | Sfaturi Auto

Cautati o agentie ce inchiriaza autovehicule de calitate, insa in acelasi timp va ganditi si la bugetul familiei Dvs? Avem oferte pentru fiecare gust, dar si pentru fiecare buzunar. Bineinteles ca fiecare client isi doreste ceva ieftin, la pret mic, dar calitativ. Alegeti firma Expert auto rental si ati rezolvat aceasta problema.

Aveti optiunea de a alege o colaborare pe termen scurt, dar si lung. Daca aveti nevoie de transport pe o perioada mai lunga, preturile sunt negociabile, in functie de numarul de zile solicitat.

inchirieri auto timisoara

Inchiriere de masini la standarde europene

Aveti nevoie de un automobil pe termen mai lung, insa bugetul este mai sensibil, sau poate pur si simplu doriti sa faceti si ceva economii? Desigur ne-am gandit si la acest aspect. De aceea, la noi, cand perioada de contract creste, pretul scade. Contactati-ne si va facem o o ferta personalizata, in functie de automobilul ales si perioada de contract. Nici un client care a apelat la Expert auto rental nu a plecat nemultumit dupa folosirea serviciilor noastre – dovada stau recenziile primite pe Facebook sau Google.

Expert auto rental iti vine in ajutor cu servicii de rent a car profesionale in Timisoara la cele mai bune preturi.

Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, Expert auto rental, o fera servicii de calitate si masini bine intretinute. Toate a utoturismele beneficieaza de echipare completa. In prezent punem l a dispozitia clientilor o gama diversificata de autoturisme din parcul n ostru auto, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Putem o feri autoturisme in urmatoarele clase: economy, compact, suv 4X4, b usiness, intermediate, commercial, minivan.

Expert auto rental vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.

Cautati firme de inchirieri auto in Timisoara? Ei bine, ati ajuns unde t rebuie, deoarece numai cu EXPERT AUTO RENTAL puteti beneficia d e preturi mici, incepand de la 8 euro ( fara tva) pe zi!

Daca ai nevoie de o masina de inchiriat fiabila – expert auto rental iti vine in ajutor cu gama de masini fiabile si moderne.

Firma Expert auto rental are ca domeniu principal de activitate i nchirierea de autoturisme in Timisoara si zonele invecinate. Va p utem preda autoturismul in orice punct din oras, la Gara de Nord si c hiar la Traian Vuia airport. Stim ca timpul Dvs este important de aceea ne straduim sa facem operatiunea de predare cat mai rapida si l ipsita de complicatii. De asemenea, va oferim o gama larga de a utomobile din care sa alegeti: Dacia, Volkswagen, BMW, Skoda, Land Rover, precum si platforma de tractare auto.

La ce sa fiti atenti cand alegeti firma de rent a car potrivita?

In primul rand la calitatea masinilor din flota firmei de rent a car. Este important ca masina aleasa spre a o inchiria sa fie bine intretinuta, fiabila si cu verificarea la zi.

Pe langa aceasta asigurati-va ca masina aleasa are toate dotarile necesare – GPS, Scaun copil, asistenta rutiera si alte dotari de care aveti nevoie.

Pretul – este un element foarte important de care sa tineti cont cand inchiriati masina – nu recomandam sa alegeti cea mai ieftina firma de rent a car – ci firma care va ofera un pachet complet de servicii.

Modul de comunicare cu clientul – un element pe care multe persoane il ignora este acela de comunicare cu clientul final. Este important ca firma de inchireiri auto sa fie alaturi de dvs in orce moment.

Acum ca ati aflat mai multe despre Expert Auto Rental si despre cum sa alegeti cea mai buna firma de rent a car va invitam sa ne vizitati si site-ul de la Deva – www.rentacardeva.ro – in cazul in care doriti sa inchiriati o masina fiabila in Hunedoara.

Te-ar mai putea interesa si....

Vinieta în Republica Cehă

Vinieta în Republica Cehă

Pentru unii oameni, călătoriile înseamnă doar confort. Iar acest confort constă în posibilitatea de a călători cu mașina. Starea actuală a rețelei rutiere europene vă permite să faceți acest lucru cu mașina fără niciun fel de impediment, confortabil și rapid. Ce este...

citește mai mult
Muzeul Ferarri

Muzeul Ferarri

Enzo Anselmo "Il Commendatore" Ferrari s-a născut la 20 februarie 1898, in Modena. La vârsta de 22 de ani, a devenit pilot de curse, iar in 1929 a creat Scuderia Ferrari Grand Prix inainte de a deveni proprietarul celei mai mari companii de automobile. Inainte de...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]