Un ten frumos inseamna mai inainte de toate un ten sanatos, un lucru de care ar trebui sa ne preocupam destul de des avand in vedere ca pielea fetei are si ea necesitati speciale, mai ales la tranzitia dintre sezoane. Determinarea timpului de ten este un aspect foarte important in conditiile in care vorbim despre tratarea si ingrijirea acestuia. Un tip de ten foarte comun este tenul gras, un ten care este foarte usor de remrcat datorita particularitatilor pe care acesta le prezinta.

Tenul gras este foarte usor de identificat intr-o prima etapa prin excesul de sebum care se regaseste pe suprafata pielii, lucru care face acest ten sa luceasca. Din cauza surplusului de sebum si a schimbarilor hormonale care se produc in corp, tenul gras este predispus la cosuri si puncte negre, mai ales in perioada adolescentei.

Tenul gras am putea spune ca are necesitati speciale atunci cand vine vorba despre ingrijire datorita faptului ca acesta necesita o curatare mult mai intensiva spre deosebire de alte tipuri de ten. Astfel, este necesar ca in acest caz sa apelam la lotiuni si geluri astringente, care sa curete tenul, sa il degreseseze si sa permita porilor sa respire in mod corespunzator. O crema antisebum tratament cu adevarat revolutionara este Anti Sebum, crema pe care o regasim la Eladerm.ro. Te afli in cautarea unei solutii eficiente prin care sa ingrijesti tenul gras? Iata de ce sa optezi pentru Anti Sebum de la Eladerm.

Reduce secretia glandelor sebacee.

In cazul in care dispui de ten gras, cu siguranta nu mai reprezinta o noutate pentru tine faptul ca acesta este aproape in permananta lucios si are un aspect nu tocmai placut. Acest lucru se datoreaza faptului ca in cazul acestui tip de ten, glandele sebacee secreta o cantitate mult mai insemnata de sebum, motiv pentru care pielea fetei capata un aspect lucios. Anti Sebum este o crema care a fost special conceputa din ingrediente atent selectionate pentru a combate acest lucru prin reducerea secretiei acestor glande sebacee.

Reduce numarul de pori dar si diametrul lor.

Anti Sebum este o crema care a fost special conceputa pentru a combate efectele tenului gras, astfel ca un beneficiu major al utilizarii acestei creme este dat de faptul ca reduce semnificativ numarul porilor, dar si diametrul acestora. Acest lucru este benefic datorita faptului ca prin reducerea numarului de pori si prin reducerea diametrului acestora, se va reduce automat si cantitatea de sebum secretata de acestea. Un ten cu mai putin sebum inseamna un ten mai putin lucios si cu un aspect mult mai sanatos.

Genereaza un aspect matifiant.

Pentru a putea capata un aspect sanatos, tenul gras are nevoie de ingrijiri speciale, astfel ca Anti Sebum este alegerea ideala pe care o poti face atunci cand iti doresti cu adevarat un ten sanatos. Anti Sebum este crema care iti asigura in permananta un ten matifiant si cu un aspect mereu sanatos.