Rigola de dus second hand poate fi cea mai proasta alegere pe care ati facut-o vreodata! E putin probabil ca, la demontarea ei completa, sa nu fii aparut mici defecte, insesizabile cu ochiul liber, dar extrem de daunatoare! O fisura cat de mica putand sa aduca multiple pagube ulterioare! In plus, o rigola noua vine si cu membrana necesara hidroizolanta, absolut necesara la montaj. Rigola de dus trebuie sa respecte niste norme de igiena pentru a nu avea mirosuri neplacute in baie, iar una second hand e putin probabil sa se mai incadreze in aceste standarde. Rigolele de dus moderne, noi, sunt prevazute cu sisteme moderne antimiros sau de colectare a mizeriei, ceea ce, din nou, le recomanda in defavoarea celor second hand.

Daca doresti o rigola sau un sifon ales profesional, comanda de aici.

Pentru cei care doresc o varianta mai lunga de scurgere pentru dus, exista rigola de dus de 1200 mm cu un debit de pana la 40 l / minut. Daca sunt cu grilaj de otel inoxidabil, veti avea posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de grilaje: wave in, greek, smooth, stripes, rainbow, wave, caro, chaos, square sau individual caption. Daca sunt in varianta cu capac de ceramica sau gresie, si mai bine, le veti putea integra perfect in design, ele fiind practic de aceeasi culoare cu podeaua. Toate modelele dispun de un sistem hidraulic sau gravitational antimiros si de sita pentru colectarea firelor de par.

Realizate in otel inoxidabil, rigolele de dus de 1000 m, se gasesc atat in varianta dreapta cat si in varianta pentru colt. Usor de montat si de demontat, gratarul poate avea un design variat. Astfel, puteti alege dintr-o gama variata de grilaje, cum ar fi: wave in, greek, smooth, stripes, rainbow, wave, caro, chaos, square sau individual caption. Au un debit de 40 l /min si sunt dotate cu sisteme gravitationale sau hidraulice antimiros. De asemenea, sita pentru colectarea firelor de par nu lipseste de la aceste modele. Aceste dotari fac ca rigola de dus de 1000 mm sa poata respecta standardele de curatenie si igiena si sa se poata monta in orice tip de baie.

Ce sa alegem? Sifonul pentru pardoseala sau rigola de dus? Amandoua includ aceleasi elemente – si anume: grilajul sau capacul cu acoperire de gresie, sifonul si cadrul de fixare. Amandoua sunt realizate fie din otel inoxidabil, fie din inox. Amandoua sunt dotate cu sistem antimiros (hidraulic sau gravitational) si cos pentru strangerea firelor de par. Amandoua sunt usor de curatat si necesita acelasi efort pentru a fi montate. Ca si caracteristici tehnice, amandoua ajung la acelasi debil. Pana aici nu e nici o diferenta intre cele doua si, totusi, aspectul rigolei de dus este cu mult mai atragator fata de cel al sifonul de pardoseala. Astfel, rigola de dus se incadreaza perfect intr-o baie moderna, in timp ce sifonul de pardoseala pierde teren.