Vrei sa iti amenajezi un birou modern? Iata de ce produse de mobilier si accesorii ai nevoie

de | mart. 8, 2017 | Servicii

Office-ul este spatiul in care se desfasoara o munca destul de statica daca ne gandim la faptul ca majoritatea activitatilor se desfasoara de pe scaun. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca avem nevoie de un spatiu in care sa ne simtim cat mai confortabil si in care sa nu ne plictisim, mai ales daca luam in calcul faptul ca aici vom petrece minim 8 ore pe zi. Amenajarea unui office in mod corespunzator poate contribuui considerabil la starea noastra de spirit si ne poate ajuta totodata si in cresterea productivitatii. Stiu, pare ireal, insa amenajarea unui birou nu a fost niciodata mai importanta.

In general in procesul de amenajare a unui office se respecta cateva lucruri standard, insa de foarte putine ori se pune accentul pe piesele de mobilier sau pe confortabilitatea produselor pe care le achizitionam in vederea unei amenajari corespunzatoare. Premiamob este locul unde gasim o diversitate de mese pentru birou, scaune directoriale, precum si alte obiecte necesare amenajarii unui birou. Iata insa cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa amenajezi un spatiu de birouri cat mai inedit.

b16

Mese birou – Premiamob.ro

      1. Masa Birou este fara indoiala una dintre cele mai importante achizitii.

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem la acest capitol este acela ca avem tendinta de a alege culori foarte stridente sau foarte sobre care desi au fost la moda candva, acestea nu fac decat sa oboseasca si sa nu transmita absolut nimic. In conditiile date, una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem este aceea de a alege mese pentru birou din lemn natural sau chiar din sticla. Acestea nu obosesc si sunt foarte usor de integrat in orice decor.

      1. Scaunul pentru birou.

Scaunul pentru birou este de asemenea o achizitie importanta, iar acest lucru este dat de faptul ca trebuie mai inainte de toate sa fie confortabil. Avand in vedere ca pe acestea vom petrece practic ore in sir, este fara indoiala esential sa beneficiem de confort. In ceea ce priveste estetica, aceste scaune pot de asemenea fi construite din lemn in combinatie cu plastic sau in totalitate din plastic, dar si din metal. Fiecare dintre aceste materiale se poate combina foarte usor, mai ales in situatia in care alegem nuantele potrivite.

3. Covoras pentru protectie parchet.

Chiar daca acesta nu reprezinta o achizitie extraordinar de importanta pentru amenajarea unui birou, cert este faptul ca acesta este esential pentru a pastra curatenia in cadrul acestuia. Aceste covorase vor mentine parchetul sau mocheta curata pentru vreme indelungata.

      1. Vopseste peretii in culoarea alb.

Unul dintre avantajele pe care le ai daca faci acest lucru se datoreaza faptului ca iti va fi mult mai usor sa asortezi culorile pieselor de mobilier si a accesoriilor cu acesta. In plus, acesta nici nu oboseste ochii la fel cum o fac alte culori.

www.premiamob.ro este un magazin online care ne pune la dispozitia o varietate de piese de mobilier pentru birouri si pe care le putem achizitiona la preturi speciale.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.958)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.187)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]