Office-ul este spatiul in care se desfasoara o munca destul de statica daca ne gandim la faptul ca majoritatea activitatilor se desfasoara de pe scaun. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca avem nevoie de un spatiu in care sa ne simtim cat mai confortabil si in care sa nu ne plictisim, mai ales daca luam in calcul faptul ca aici vom petrece minim 8 ore pe zi. Amenajarea unui office in mod corespunzator poate contribuui considerabil la starea noastra de spirit si ne poate ajuta totodata si in cresterea productivitatii. Stiu, pare ireal, insa amenajarea unui birou nu a fost niciodata mai importanta.

In general in procesul de amenajare a unui office se respecta cateva lucruri standard, insa de foarte putine ori se pune accentul pe piesele de mobilier sau pe confortabilitatea produselor pe care le achizitionam in vederea unei amenajari corespunzatoare. Premiamob este locul unde gasim o diversitate de mese pentru birou, scaune directoriale, precum si alte obiecte necesare amenajarii unui birou. Iata insa cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa amenajezi un spatiu de birouri cat mai inedit.

b16

Mese birou – Premiamob.ro

      1. Masa Birou este fara indoiala una dintre cele mai importante achizitii.

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem la acest capitol este acela ca avem tendinta de a alege culori foarte stridente sau foarte sobre care desi au fost la moda candva, acestea nu fac decat sa oboseasca si sa nu transmita absolut nimic. In conditiile date, una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem este aceea de a alege mese pentru birou din lemn natural sau chiar din sticla. Acestea nu obosesc si sunt foarte usor de integrat in orice decor.

      1. Scaunul pentru birou.

Scaunul pentru birou este de asemenea o achizitie importanta, iar acest lucru este dat de faptul ca trebuie mai inainte de toate sa fie confortabil. Avand in vedere ca pe acestea vom petrece practic ore in sir, este fara indoiala esential sa beneficiem de confort. In ceea ce priveste estetica, aceste scaune pot de asemenea fi construite din lemn in combinatie cu plastic sau in totalitate din plastic, dar si din metal. Fiecare dintre aceste materiale se poate combina foarte usor, mai ales in situatia in care alegem nuantele potrivite.

3. Covoras pentru protectie parchet.

Chiar daca acesta nu reprezinta o achizitie extraordinar de importanta pentru amenajarea unui birou, cert este faptul ca acesta este esential pentru a pastra curatenia in cadrul acestuia. Aceste covorase vor mentine parchetul sau mocheta curata pentru vreme indelungata.

      1. Vopseste peretii in culoarea alb.

Unul dintre avantajele pe care le ai daca faci acest lucru se datoreaza faptului ca iti va fi mult mai usor sa asortezi culorile pieselor de mobilier si a accesoriilor cu acesta. In plus, acesta nici nu oboseste ochii la fel cum o fac alte culori.

www.premiamob.ro este un magazin online care ne pune la dispozitia o varietate de piese de mobilier pentru birouri si pe care le putem achizitiona la preturi speciale.