Pudra obtinuta din sucul de aloe bababensis este folosit de mii de ani, datorita proprietatilor antiinflamatorii, antbiotice si cicatrizante. Preparatele din aloe vera ajuta la regenerarea celulelor si tesuturilor afectate de ciuperca piciorului. Deci pielea afectata isi va recapata rapid aspectul sanatos.

Fungalor 1Extractul de ulei de masline hidrateaza, hraneste si ofera senzatie placuta piciorului afectat. Parfumul si senzatia de prospetime se pastreaza pe durata intregii zile. Bogat in vitamine liposolubile, acesta ajuta la regenerarea tesuturilor si celulelor afectate.
Toate aceste elemente combinate in compusul Fungalor, actioneaza eficient asupra ciupercii piciorului, repara si regeneraza testurile afectate in cel mai scurt timp.

Care sunt opiniile utilizatorilor pe forum? Sunt efectele mentionate in prospect adevarate?

Nu putini sunt scepticii care privesc cu suspuciune acest produs. Pentru ca are in componenta elemente naturale, efectele benefice sunt de multe ori puse la indoiala. Insa cele mai sincere pareri sunt cele destainuite de persoanele care au utilizat Fungalor pentru tratarea acestei afectiuni suparatoare.

Sunt persoane care au mentionat pe forumurile de specialitate ca au utilizat acest tratament, dupa ce alte creme recomandate de medici nu au avut efectul scontat. Alti sustin ca au incercat Fungalor dupa ce au tratat alergiile provocate de alte medicamente utilizate pentru tratarea ciupercii piciorului. Sunt si persoane care se bucura ca au cumparat de la primele simptome acest produs, pentru ca s-au bucurat de tratament eficient de la primele aplicari.

Deci nu incerca produse care doar trateaza boala, incearca Fungalor pentru ca elimina ciuperca piciorului, si in acelasi timp, regernereaza si hidrateaza pielea. In urma tratamentului te vei bucura de piele neteda si catifelata, iar efectul acestui produs se pastreaza mult mai mult.

Aceasta crema este una de tip supliment naturist, deci nu are efecte adverse asupra organismului tau. Actioneaza rapid asupra micozei si o trateaza eficient si definitiv. Inainte de a face o comanda, verificati ca siteul sa fie cel oficial, in caz contrar nu ne asumam raspunderea asupra cumpararii unui produs contrafacut.