Cum ar fi ca toate firmele de catering care activeaza in Bucuresti sa accepte clienti din Sectorul 6 si sa mearga de la un eveniment la altul foarte repede? Imi si imaginez, de prin Sectorul 3, de la Esplanada, Faur, din zona aceea incepand, sa traverseze 15 km pana in Drumul Taberei sau chiar 20 km pana in Militari si sa faca asta pe Soseaua Iancului, apoi pe Bd. Pache Protopopescu, pe Bd. Regina Elisabeta si intr-un final pe Bd. Iuliu Maniu sau pe Bd. Timisoara.

Chiar as vrea sa vad cat vor face pe drum masinile firmelor de catering, si cat de calde sau de reci se vor mentine meniurile sau bunataturile.

De aceea, este important ca firmele de catering sa specifice cu sinceritate daca pot sau nu sa asigure serviciile de catering cerute, la complexitatea ceruta, cu rapiditatea ce se impune, pana in strafundul Sectorului 6!

O firma cu „catering” in denumire care isi respecta titulatura

Pentru ca tot este August si pare-mi-se ca in saptamanile acestea se dau ultimele party-uri in gradina, trebuie gasita cat mai repede o firma care are „catering” in denumire.

O varianta este Premiercatering.ro, am exemple pe langa mine care imi arata ca serviciile de catering prestate de aceasta firma chiar au fost bune, indiferent daca au fost prestate in Sectorul 6 sau in alt sector. Premiercatering.ro isi anunta disponibilitatea pentru toate sectoarele, inseamna ca au ei un fel de a se organiza mai bun decat modul in care fac asta alte firme de catering din Bucuresti care se adreseaza celor care traiesc in Sectorul 6. Oferta celor de la Premier Catering poate fi vizualizata aici: http://www.premiercatering.ro/catering-bucuresti-sector-6/, pe site-ul oficial.

Premiercatering.ro nu are emotii. Cu o calmitate deosebita face urmatoarele:

  • Livrarea semipreparatelor si preparatelor culinare este catering sector 6 exemplu bufet lunchfacuta nemteste
  • Nu conteaza daca este petrecere privata sau corporate, acorda importanta maxima oricui
  • Ofera meniuri implicite sau le personalizeaza dupa cum isi doreste fiecare client
  • Vine, aranjeaza mesele, serveste, debaraseaza mesele, curata totul dupa eveniment
  • Vine cu propria vesela, pleaca fara vesela (pentru ca vesela este de unica folosinta)
  • Vine cu fete de masa albe, care sunt luate colorate curcubeu (sau le arunca)
  • Are o gaselnita: chafing-dish-ul este un suport care nu mai lasa farfuria sa atinga masa si astfel se pastreaza continutul alimentar mai cald; principiul asta se numeste bain-marie

Cum trebuie sa fie o firma de catering ca sa multumeasca pe toata lumea?

Se spune ca in viata nu poti sa multumesti pe toata lumea, dar daca firmele de prestari servicii de acest tip pot sa onoreze cererile diverse, atunci din contra, in afaceri trebuie sa multumesti pe toata lumea, altfel nu vei avea succes.

De aceea, firmele de catering care pot sa asigure meniuri si tot ce trebuie pe langa ele pentru cocktail-uri, receptii, conferinte, lunch-uri, party-uri de gradina sau pentru copii, atunci este foarte, foarte bine. Si daca 100 de evenimente este o cifra atinsa de firmele de catering din Bucuresti disponibile pentru Sectorul 6, atunci sunt firme bune.

training-catering-sector-6-colaj