Când alegi meniul de nuntă, ar trebui să fii atent la câteva criterii, deoarece un meniu potrivit pentru nunta ta, nu poate primi un răspuns direct. Tipul de meniu nuntă București care ți se potrivește, depinde în totalitate de cât de mare este petrecerea ta de nuntă, de modul în care este planificată nunta și de ideile tale. Atât meniul, și de asemenea, dacă preferința ta este bufetul, au multe avantaje și sunt mai mult sau mai puțin potrivite pentru stilul nunții tale.

Când trebuie să alegi un meniu și când să alegi un bufet?

Un meniu de nuntă este cu siguranță versiunea mai elegantă a celor două alternative și este oferit într-un cadru festiv. Tu și oaspeții nunții vă puteți bucura de preparatele servite profesional, fără ca ospătarii să interacționeze cu invitații. Bufetul poate deveni rapid aglomerat și neliniștit, deoarece fiecare oaspete dorește să pună mâna pe delicatese rapid. Dacă alegi oricare dintre cele 3 meniuri nuntă București, oaspeții pot fi serviți, evitând ca toți să se ridice în același timp și să se îngrămădească la bufet. Meniul pentru nunți necesită totuși un efort mai mare din partea personalului de serviciu. Practic, la o nuntă toată lumea dorește să mănânce împreună. Un meniu cu mai multe feluri de mâncare creează un anumit cadru pentru nunta ta și permite ca elementele programului să ruleze conform planului. Mirii și invitații la nuntă pot ține discursuri, pot ciocni paharul, pot purta discuții individuale.

De ce să alegi un meniu nuntă București?

Nu la fel de festiv, este bufetul. Mai ales dacă oaspeții tăi nu apar toți în același timp. De asemenea, există riscul ca toți să se îngrămădească pentru a mânca ceva.  La masa se poate sta și se poate discuta sau distra cu restul invitaților.  Dacă îți dorești o petrecere de nuntă mare și diversă, nu ar trebui să alegi bufetul de nuntă. Cu un meniu variat, satisfaci gustul fiecărui invitat la nuntă și poți satisface, de asemenea, persoanele care suferă de alergii, vegani și vegetarieni, precum și alte stiluri dietetice speciale. Cu un meniu variat cu multe feluri de mâncare, minimizați riscul de a nu satisface gusturile și preferințele invitaților la nuntă. De asemenea, poți alege o combinație între meniu și bufet. Majoritatea invitaților la nuntă vor ajunge cu siguranță la locul nunții flămânzi și ar dori să se așeze și să mănânce ceva. Pentru starea de spirit și stomacul gol, poți alege unul dintre meniurile de nuntă, mai ales că toate includ și aperitive.

Alege-ti un meniu nunta Bucuresti potrivit pentru tine si invitatii tai!

Nu esti sigur de meniul ales? Citeste cateva sfaturi in legatura cu alegerea meniului aici.