All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra.  All Included Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, majorate,petreceri pentru copii, cereri in casatorie, nunta, botez, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting, dar si pictura pentru peretii camerei copilului dumneavoastra.

Nu mai stii cum sa-ti redecorezi casa, dormitorul si in ce culori sa vopsesti peretii? Apeleaza la pictura si la artistii care se folosesc de talentul lor pentru a-i face pe altii fericiti! Fie ca li se cere ajutorul pentru sufragerie, dormitor, bucatarie sau pentru camera copilului, cei care au ales sa-si castige existenta din arta parcurg sute de kilometri pentru a-ti aduce arta in casa.
Pictura murala a luat locul traditionalului tapet. Artisti plastici lucreaza cu vopsele acrilice pe o baza de var lavabil sau direct pe gips finisat. Acestea sunt super-lavabile, spun ei, nu sunt toxice, au un aspect lucios care nu se duce si sunt rezistente in timp. Unele dureaza chiar si 10 ani.

All Included Events Constanta va asigura artisti pentru pictura pe pereti in Constanta sau in orice locatie din tara! Ce se poate realiza prin pictura murala? Imaginile vorbesc de multe ori de la sine. Se pot face de la picturi realiste de peisaje, pana la modele abstracte elegante sau pur si simplu camere de copii. Orice idee se poate materializa.

Un perete poate prinde viata doar prin pictarea unor simple flori sau animale. Se poarta fluturii, florile sau chiar frunzele, care dau o alta fata unei camere simple. Pentru camera bebelusului cele mai cautate sunt picturile murale din desene animate sau din povesti: Tom si Jerry, Mickey Mouse, Alba ca Zapada, Winnie The Pooh, Tweety si Sylvester, Cartea Junglei, 101 dalmatieni, Frozen, Cartea Junglei si multe altele .

Ne ocupam de decorarea si accesorizarea cu stil a camerei sau locuintei dumneavoastra pentru a avea un aer mai sofisticat, mai copilaresc. Pictura pe pereti  in Constanta, Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Murfatlar, Macin, Tulcea. Pentru mai multe detalii – 0728955745. Contact: tel. 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro.
afa7ab774410b66ea074cd0c8f35b164