Navighează Prin...

Cum iti alegi cel mai bun soft pentru restaurantul tau?

O afacere precum un restaurant reprezinta fara indoiala una dintre cele mai indraznete idei avand in vedere prosperitatea de care au dat dovada in ultimii ani aceste medii. Una dintre cele mai mari provocari insa cu care se confrunta orice manager de restaurant este cea cu privire la costurile pe care le implica dotarea restaurantului cu tehnologie de ultima ora. Este lesne de inteles faptul ca in ultimii ani selectivitatea a devenit una dintre principalele caracteristici ale consumatorilor nostri, astfel ca trebuie sa avem in vedere investirea in tehnologie care sa ne permita sa le oferim acestora o calitate a serviciilor ireprosabila.
Softul gestiune restaurant este unul dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa le facem din aceasta postura avand in vedere ca misiunea noastra este aceea de a le oferi clientilor nostri serviciile de care au nevoie. Softul POS poate fi obtinut cu usurinta de la companii de specialitate online precum www.geniuspos.ro, astfel incat acest aspect sa nu mai fie privit ca pe o provocare reala. Iata insa cateva sfaturi importante pe care vi le oferim in vederea alegerii unui astfel de software.

Program de vanzare restaurant – GeniusPos.ro

Primul aspect demn de luat in calcul este modul in care functioneaza programul si masura in care acesta reuseste sa se adapteze la nevoile noastre. Exista nenumarate programe speciale create in acest sens, insa destul de putine dintre acestea reusesc sa ne satisfaca nevoile asa cum ne-am dori. Marea majoritate a soft-urilor POS sunt incarcate cu functii inutile doar pentru a face da impresia ca se pot adapta oricaror medii, insa in esenta aceste aspecte nu fac altceva decat sa ingreuneze modul in care iteractionam cu interfata acestuia. Intr-un mediu precum restaurantul unde rapiditatea si eficienta sunt doua dintre calitatile indispensabile de care trebuie sa dispunem, cu siguranta un program care dispune de zeci de functii nu ar fi unul tocmai potrivit.
Verificati intotdeauna calitatea suportului tehnic. In esenta, companiile care se respecta va vor oferii un suport tehnic permanent astfel incat sa va solutioneze cat mai rapid problemle aparute. Calitatea raspunsurilor oferite de acestia cu siuguranta va fi reprezentativa pentru stabilirea gradului de seriozitate al companiei respective.
Nu in ultimul rand, stabiliti masura in care intuitivitatea programului va permite sa va desfasurati activitatile specifice in mod corespunzator. Cu alte cuvinte, cel mai important aspect la un astfel de program este acela de a analiza in detaliu programul prin solicitarea unei perioade de test, astfelincat sa puteti ajunge la o decizie finala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.