Cum iti alegi cel mai bun soft pentru restaurant?

de | oct. 30, 2015 | IT&C

O afacere precum un restaurant reprezinta fara indoiala una dintre cele mai indraznete idei avand in vedere prosperitatea de care au dat dovada in ultimii ani aceste medii. Una dintre cele mai mari provocari insa cu care se confrunta orice manager de restaurant este cea cu privire la costurile pe care le implica dotarea restaurantului cu tehnologie de ultima ora, pe scurt, cu cel mai bun soft pentru restaurant.

Este lesne de inteles faptul ca in ultimii ani selectivitatea a devenit una dintre principalele caracteristici ale consumatorilor nostri, astfel ca trebuie sa avem in vedere investirea in tehnologie care sa ne permita sa le oferim acestora o calitate a serviciilor ireprosabila.

Softul gestiune restaurant este unul dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa le facem din aceasta postura avand in vedere ca misiunea noastra este aceea de a le oferi clientilor nostri serviciile de care au nevoie.

Softul POS poate fi obtinut cu usurinta de la companii de specialitate online precum www.geniuspos.ro, astfel incat acest aspect sa nu mai fie privit ca pe o provocare reala.

Iata insa cateva sfaturi importante pe care vi le oferim in vederea alegerii de cel mai bun soft pentru restaurant

cel mai bun soft pentru restaurant

Program de vanzare restaurant

Functionare si adaptabilitatea

Primul aspect demn de luat in calcul este modul in care functioneaza programul si masura in care acesta reuseste sa se adapteze la nevoile noastre.

Exista nenumarate programe speciale create in acest sens, insa destul de putine dintre acestea reusesc sa ne satisfaca nevoile asa cum ne-am dori.

Marea majoritate a soft-urilor POS sunt incarcate cu functii inutile doar pentru a face da impresia ca se pot adapta oricaror medii, insa in esenta aceste aspecte nu fac altceva decat sa ingreuneze modul in care iteractionam cu interfata acestuia.

Intr-un mediu precum restaurantul unde rapiditatea si eficienta sunt doua dintre calitatile indispensabile de care trebuie sa dispunem, cu siguranta un program care dispune de zeci de functii nu ar fi unul tocmai potrivit.

Suport tehnic – cel mai bun soft pentru restaurant

Verificati intotdeauna calitatea suportului tehnic. In esenta, companiile care se respecta va vor oferii un suport tehnic permanent astfel incat sa va solutioneze cat mai rapid problemle aparute. Calitatea raspunsurilor oferite de acestia cu siuguranta va fi reprezentativa pentru stabilirea gradului de seriozitate al companiei respective.

Usurinta in utilizare – cel mai bun soft pentru restaurant

Nu in ultimul rand, stabiliti masura in care intuitivitatea programului va permite sa va desfasurati activitatile specifice in mod corespunzator. Cu alte cuvinte, cel mai important aspect la un astfel de program este acela de a analiza in detaliu programul prin solicitarea unei perioade de test, astfel incat sa puteti ajunge la o decizie finala.

Exemple de softuri gasesti destule pe internet iar pareri tot la fel de multe. Fiind in cautarea celul mai bun soft pentru restaurantul tau, cel mai bine ar fii sa vezi cateva demo-uri si sa te convingi care iti este cel mai potrivit.

Intra pe Emag si vezi cateva solutii de soft pentru restaurant. Ai de unde alege. Preturile pentru un soft incep de la 490 lei si ajung pana la 4300 lei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.961)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.190)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]