Nu mai este pentru nimeni un secret ca terapia prin masaj este recomandata in multiple afectiuni, fie ca sunt provocate de inaintarea in varsta, fie ca s-au produs in urma unor traumatisme cu cauze diferite. Utilizarea de mese masaj portabile este o optiune la care se poate recurge atunci cand persoana in cauza necesita administrarea tratamentului prin masaj medical direct la domiciliu, deplasarea acestuia fiind in unele situatii imposibila sau cel putin contraindicata.

Cu siguranta ca specialistii in masaj pot interveni in aceste situatii cu mese masaj portabile din propria dotare a cabinetelor, insa atunci cand situatia impune un tratament pe termen lung este cu mult mai util sa existe propria masa de masaj care poate fi comandata in configuratia care se adapteaza cel mai bine cu situatia medicala a pacientului. Aici este vorba despre mese masaj portabile care sunt disponibile in mai multe variante de extindere si configurare, sectiunile lor putand merge si pana la 4 zone ce pot fi inclinate pentru asezarea in cea mai buna pozitie a celui care primeste sedintele de masaj.

Mai mult decat atat, se pot comanda o serie de accesorii speciale care amplifica starea de confort in timpul masajului, acestea fiind uneori esentiale in reusita pe termenul lung a tratamentului prin masaj. Avand la dispozitie acest dispozitiv complex pentru masaj nu va ramane decat sa contactati un maseur profesionist si in colaborare cu medicul de specialitate sa solicitati tratamentul care sa va puna in cea mai buna forma fizica, sau cel putin sa amelioreze semnificativ starea de sanatate.masa albastra 3 sec

Cautarea unei astfel de mese masaj portabile trebuie sa o faceti doar la producatori specializati pentru ca sunt importante calitatile care trebuiesc intrunite cumulativ pentru un astfel de produs. In primul rand stabilitatea si soliditatea mesei este esentiala. Chiar daca vorbim despre mese masaj portabile, materialele componente ce le asigura structura trebuie sa fie usoare si in acelasi timp rezistente. Imbinarile dintre suportul mesei si picioarele acesteia necesita piese din otel rezistent, sisteme de fixare si zavorare sigure.

Materialele suportului sunt si ele importante pentru a sprijini intr-o maniera ferma corpul, fara a fi rigide, insa in acelasi timp sa ofere cel putin senzatia de confort pe durata sedintei de masaj. Impermeabilitatea acestor materiale este importanta pentru ca in conditii contrare imbibarea cu uleiurile si cremele care sunt utilizate poate cauza deteriorarea intregului suport.

Fiind pusi intr-o astfel de situatie pentru alegerea unei mese masaj portabile, intalnirea cu producatorul Theia Massage este cu siguranta un prim pas catre revenirea la tonusul pe care il aveti in mod obisnuit. Diversitatea produselor si in special calitatea materialelor cu care sunt fabricate va confera oportunitatea de a gasi cel putin un model care sa satisfaca cerintele pe care le aveti.