Pe durata a douazeci de saptamani vei parcurce drumul pe care il face designer atunci cand creeaza o colectie, de la concept la realizarea propriu-zisa a pieselor vestimentare si la prezentarea acestora. Designeri autohtoni, stilisti cunoscuti, specialisti in tipare o sa va vorbeasca despre contributia lor la realizarea si prezentarea unei colectii. Participand la acest curs de design vestimentar vei afla lucuri care iti vor folosi pentru a ajunge un designer adevarat. Vei invata si vei pune in practica lucrurile invatate sub indrumarea atenta a unor profesori cunoscuti in lumea modei.

Invata lucruri noi la ce mai bun curs de design vestimentar

Acest curs de design vestimentar este destinat celor care isi doresc sa patrunda in straturile cele mai intime ale modei si designului vestimentar. DallesGO iti propune un curs de design vestimentar after work de 20 de saptamani pe care trebuie sa-l faci pentru a invata o multime de lucruri care te vor ajuta sa pornesti in domeniul modei. Pornind de la ideea de baza, vom scrie povesti adaptate perioadei contemporane. De la realizarea unui scurt story board ce insumeaza datele documentare si atmosfera specifica unei colectii si pana la alegerea elementelor cheie, repartizarea si reformularea acestora spre schitele finale si pana la retusurile si transformarile produsului final, vom trece prin toate fazele realizarii unui concept vestimentar.

Ce vei invata la acest curs de design vestimentar?!

• Sa asimilezi prin exercitii practice notiuni de limbaj plastic, desen si cromatica
• Sa realizezi schite tehnice si artistice
• Sa lucrezi cu tesaturi
• Sa te joci cu volumetrii
• Sa realizezi efectiv cateva piese vestimentare

Cursul de design vestimentar se va finaliza cu un proiect de anvergura si anume prezentarea uneii colectii de grup, la care vor fi prezenti cei mai importanti editori si bloggeri de moda din Romania. Te poti inscrie acum accesand site-ul dallesgo.ro, iar pentru a afla toate informatiile poti trimite un email la [email protected]. Cursul de design vestimentar se da desfasura pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti.