Metode de preventie impotriva insectelor sau rozatoarelor – PestControl-Bucuresti

de | nov. 2, 2021 | Servicii

Insectele sau rozatoarele au fost intotdeauna un factor de disconfort. Fie ca vorbim de un spatiul public (parc,terasa, etc) sau de un spatiu privat (apartmanet, curte, gradina) prezenta lor ne poate genera o stare de neliniste. Afla in cele ce urmeaza ce masuri trebuie luate pentru a proteja un spatiu de accesul musafirilor nepoftiti pentru ca alaturi de masuri profilactice sau curative de dezinsectie sau deratizarea, preventia si limitarea accesului sunt cele mai importante masuri care pot fi luate. Afla cele mai eficiente masuri de la specialistii in deratizare si dezinsectie

Masuri de protectie impotriva daunatorilor – insecte sau rozatoare

Prezenta parazitilor in zona noastra, pe langa faptul ca este enervanta, se poate dovedi si periculoasa pentru sanatate intrucat multi dintre ei sunt purtatori de boli foarte grave. Luarea unor masuri specifice care pot fi aplicate cu usurinta de fiecare dintre noi, reduce semnificativ prezenta daunatorilor in zona noastra.

Specialistii in deratizare recomanda intodeauna ca masurile de prevenire sa fie luate in mod continuu iar masurile curative, dezinsectia sau deratizarea, sa se intample doar ocazional atunci cand este nevoie pentru exterminarea unui focar. Masurile preventive conduc totodata si la protectia mediului astfel ca frecventa aplicarii pesticidelor va fi drastic redusa prin masurile de prevenire implementate corect si eficient.

Precautii impotriva rozatoarelor (soaareci si sobolani)

Incercati sa va sigilati spatiul tinand inchise eventualele orificii de admisie a rozatoarelor. Inchideti orice fisuri sau gauri, cum ar fi punctele de intrare a cablului de alimentare. Golurile de sub usi si ferestre ofera si acces.

Se recomanda mentinerea in ordine a zonelor exterioare (taierea copacilor si arbustilor, taierea si indepartarea buruienilor si ramurilor). Pastrati plantele departe de peretii cladirii, astfel incat sa nu o atinga.

Verificati sistemul de drenaj pentru fisuri subterane si instalati ecrane metalice in punctele de ventilatie.

Nu lasati resturile de mancare expuse si sigilati gunoiul punandu-l in cos.

Masuri de prevenire impotriva insectelor

Respectati regulile de igiena in interiorul si exteriorul spatiului dvs., incercand in acelasi timp sa preveniti patrunderea insectelor prin plasarea unui paravan pe usi si ferestre.

Este recomandat sa verificati ambalajul produselor care intra in spatiul dvs., mai ales atunci cand provin din puncte de vanzare a oricarui fel de alimente sau materii prime.

Daca aveti animale de companie in interiorul sau in afara casei dvs., pastrati-le curate, colectati-le in mod regulat fecalele si urmati instructiunile medicului veterinar privind deparazitarea lor. Acordati o atentie deosebita locurilor in care dorm si se odihnesc.

Daca puricii sunt prezenti in casa dvs., aspirati bine pentru a indeparta ouale si larvele. Aruncati sacul pentru aspirator la cosul de gunoi dupa ce l-ati inchis ermetic intr-o punga de plastic.

Nu lasati apa sa stagneze nicaieri in casa si sa indepartati teancurile de iarba taiata, deoarece acestea pot fi teren de reproducere pentru diverse daunatori, cum ar fi tantarii si, respectiv, mustele.

Cine suntem si unde ne gasesti

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]