Anii de experiență profesională în domeniul designului grafic, permit specialiștilor de la agenția Althaus Design să rezolve sarcini non-banale și să arate clienților rezultatele dorite. Soluțiile inovatoare și proaspete sunt ceea ce se străduiește întotdeauna echipa agenției să ofere. Agenția oferă soluții cuprinzătoare de design grafic și anume: etichete, cataloage, identitatea corporativă și paginile individuale ale site-urilor, grafică de meniu, broşuri, sigle și mărci pentru site-uri web și pagini de destinație, bannere, cărți de vizită, prezentări grafice etc.

Creativ și gândit până la cele mai mici detalii, designul grafic îți permite să stabilești contacte cu potențialii parteneri și clienți, precum și cu cei care lucrează deja cu tine. Este logic să comanzi design grafic de la Althaus Studios pentru creșterea numărului de vânzări și creșterea profiturilor, construirea de relații de încredere, prezentare de afaceri la expoziții și evenimente similare, realizarea recunoașterii bunurilor și serviciilor. Un concept bine gândit și implementat profesional, este la fel de necesar pentru companiile mari, care trebuie să mențină o performanță economică constant ridicată, și pentru firmele mici care abia intră pe piață și doresc să atragă și să rețină clienții cât mai repede posibil.

Abordare individuală a formării prețurilor pentru designul grafic

Investiția într-o prezentare vizuală a propriei afaceri, este cu siguranță necesară, dar fiecare client are un anumit buget și obiective pe care intenționează să le atingă. Agenția Althaus Design este gata să ofere soluții optime în ceea ce privește raportul calitate/cost al serviciilor de design grafic, alegând elemente standard și exclusive de succes. Comandând un set de lucrări la agenția de design grafic, vei putea economisi bani, iar experiența vastă și creativitatea le va permite să implementeze sarcini de orice grad de complexitate.

Design grafic – Preț

Problema prețului serviciilor unui designer grafic este discutată în etapa inițială a cooperării. Îți va spune ce poți obține, ținând cont de un anumit buget, se vor dezvolta mai multe concepte și se vor prescrie acordurile finale din contract. Indiferent de aspectul financiar, specialiștii garantează că proiectul tău va fi unic și atractiv pentru publicul țintă. Există adesea părerea că designul publicitar este simplu și direct. Alegerea greșită a dimensiunii fontului, mesajul publicitar suprasaturat și alte greșeli vor face publicitatea absolut ineficientă. Nu este nimic mai rău decât publicitatea creativă ineficientă.

Experiența și abordarea profesională vor face publicitatea cât mai eficientă posibil. Combinarea unei abordări strategice, creativitatea și experiența sunt principalul avantaj al agenției Althaus Design. Profesioniștii au experiență atât în ​​dezvoltarea integrată a unei campanii publicitare, cât și în proiectarea materialelor publicitare individuale și a altor materiale de comunicare a mărcii. De asemenea, dezvoltă materiale grafice și publicitare, atât pentru o anumită campanie publicitară, cât și materiale promoționale permanente. O campanie publicitară este întotdeauna o idee creativă și este concepută pentru o anumită perioadă de timp, și prin urmare, designul grafic este dezvoltat ținând cont de ideea creativă a campaniei și a perioadei date.