Sa trimiti acum pachete fie chiar si pe teritoriul tarii, nu mai este deloc o actiune sigura, bunurile tale ajungand la destinatie, de cele mai multe ori, deteriorate sau chiar imposibil de folosit. Cum deja foarte multi dintre romani au ales sa se stabileasca pe teritoriul Angliei, in speranta gasirii unui trai mai bun. Majoritatea dintre cei plecati au, inca, rude in tara si de multe ori doresc sa le trimita pachete acasa. In astfel de situatii, este foarte important pentru acestia sa gaseasca serviciile de coletarie cele mai sigure si eficiente.
Va recomandam serviciile de transport colete Romania-Anglia oferite de Romfour-Tur.
transportul coletelor din Romania in Anglia

O firma cu un know-how solid

Romfour-Tur este o firma de transport colete Romania-Anglia, care activeaza pe piata din Romania din anul 2002. In cei 13 ani de experienta, Romfour-Tur a dobandit un know-how solid in transportul coletelor din Romania in Anglia, care ii ajuta foarte mult in perfectionarea si consolidarea serviciilor oferite si relatiei pe care o are cu clientii sai.
Datorita profesionalismului dovedit si calitatii serviciilor pe care le ofera, firma de transport colete Romania-Anglia a castigat increderea multor clienti, care i-au ramas fideli chiar si pana astazi.

Servicii sigure, de calitate

Serviciile de transport colete Romania-Anglia oferite de Romfour-Tur se claseaza in topul celor mai bune servicii de acest gen de pe piata din Romania. Dispunand de masinii profesionale, care apartin unui brand recunoscut la nivel mondial pentru performanta, firma de transport colete Romania-Anglia, asigura desfasurarea sigura si prompta a serviciului.

Echipa firmei de transport colete Romania-Anglia este formata din profesionisti, calificati, care sunt pregatiti sa ia decizii rapide si eficiente, chiar si in situatii de criza. Astfel, indiferent de incidentele posibile din cursa, pachetele dumneavoastra ajung in siguranta la destinatie.

Tarife accesibile oricui

Tarifele serviciului de transport colete Romania-Anglia oferit de Romfour-Tur sunt mai mult decat accesibile, fiind cu adevarat competitive pentru celalalte firme de coletarie din Romania.
Preturile Romfour-Tur pornesc de la 1,2 euro / kg.