Informatii generale despre drenaj limfatic

Sistemul limfatic este compus din vase de sange si ganglioni limfatici, care joaca un rol in drenarea tesutului interstitial si combaterea infectiilor din organism. Sistemul limfatic joaca, de asemenea, un rol important in circulatia sangelui.
drenaj limfatic
Drenaj limfatic este o modalitate de a imbunatati functiile acestui sistem, care este esentiala pentru dezvoltarea sistemului imunitar. Cand sistemul (reteaua de catetere, vase de sange si ganglioni limfatici) este blocat si limfa se acumuleaza, anumite zone ale corpului sunt afectate, cum ar fi umflarea membrelor. Acumularea limfei in tesuturile moi se numeste limfedem.

Vezi avantajele!

Daca nu faceti miscare, muschii va vor micsora capacitatea si caloriile nu vor fi consumate, ci vor fi depuse sub forma de „celulita”; sistemul limfatic nu se poate scurge, iar tesutul subcutanat care a fost umplut cu celule adipoase retine apa.

Acest lucru explica inestetica celulita care se formeaza pe suprafata pielii coapselor, feselor, feselor sau abdomenului. Poti scapa de aceste neplaceri cu drenaj limfatic!

Drenajul se realizeaza prin presiune usoara care actioneaza asupra lantului ganglionar. Prin urmare, drenajul este o metoda obisnuita de masaj, dar ajuta la mentinerea unui corp sanatos si frumos si ofera oamenilor un sentiment de fericire.

Prin drenaj limfatic, se efectueaza presoterapie pentru a stimula sistemul limfatic si a imbunatati revenirea venoasa. Acesta este un tratament complet, deoarece ajuta la deblocarea ganglionilor limfatici blocati si la normalizarea circulatiei venoase si limfatice.

In prezent, drenajul limfatic nu este doar o metoda aplicata in domeniul frumusetii, ci si pentru tratamentul bolilor reumatice, a sistemului circulator, a traumatismelor, a ulcerelor varicoase, a ranilor postoperatorii, a arsurilor si a sinuzitei. Ai aici mai multe detalii si tarife! –> http://www.fysiogand.ro/drenaj-limfatic/

Gasesti procedura la Fysiogand!

Daca esti in cautarea unei clinici cu servicii complete, inclusiv drenaj limfatic si reflexoterapie, ai nimerit unde trebuia!

Intra acum pe site-ul fysiogand.ro si vezi ofertele lor! Acolo te vor intampina doctori si specialisti cu o vasta experienta in astfel de proceduri! Ai grija de corpul tau, din interior pana in exterior!