Un implant dentar Fast & Fixed poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, în special la bătrânețe. Multe persoane cu vârsta de pensionare cred că implanturile Fast & Fixed nu mai sunt o soluție pentru ele. Se tem că oasele lor nu vor mai permite implantarea. De asemenea, le este teamă că vârsta lor are un impact negativ asupra procesului de vindecare. Chiar dacă medicul dentist le recomandă implanturi, oamenii sunt de obicei sceptici și se îndoiesc dacă aceasta ar putea fi soluția potrivită pentru ei.  

Totuși, aceste temeri sunt complet nefondate, deoarece riscul de eșec al implantului dentar nu este mai mare pentru persoanele în vârstă, decât pentru tinerii care au nevoie de implantare. Poate dura doar puțin mai mult până când implantul se vindecă în os. Este cunoscut faptul că instalarea implanturilor dentare la pacienții vârstnici le îmbunătățește calitatea vieții: vorbirea se îmbunătățește, pronunția cuvintelor devine mult mai clară, iar confortul la mestecarea alimentelor crește, ceea ce contribuie la îmbunătățirea funcționării tractului gastro-intestinal. În plus, un studiu din 2012 a descoperit că utilizarea unui implant dentar Fast & Fixed poate reduce riscul de a dezvolta demență. 

Nu contează vârsta pe care o ai 

Cel mai în vârstă pacient de până acum, în vârstă de 92 de ani a primit un implant dentar Fast & Fixed. La început, această decizie a fost neliniștitoare pentru el, dar acum își împărtășește fericit amintirile de a obține noi dinți. Cu doar 2 ani mai devreme, și-a pierdut și ultimii dinți naturali rămași și a folosit proteze amovibile pentru a compensa dentiția. Totuși, la acea vreme era departe de a fi fericit. Inițial, proteza s-a potrivit suficient de bine, dar după câteva săptămâni a început să se miște și să-i cauzeze probleme. Nu a mai ajutat niciun gel de aderență a protezei. Singura lui salvare a fost un implant dentar Fast & Fixed. 

De ce implant dentar Fast & Fixed la vârsta ta? 

Oamenii de vârsta lui poartă adesea proteze instabile. Cum maxilarul nu primește stres optim, osul se micșorează și obrajii se prăbușesc. Protezele nu respectă bine gingiile și nu se potrivesc formei orale, de aceea trebuie făcută o garnitură. Aceasta trebuie reînnoită la fiecare câteva luni, ceea ce duce la pierderea timpului și a banilor de fiecare dată. Soluția la toate aceste probleme este implantul dentar Fast & Fixed. Ca unul dintre principalele avantaje ale unui implant dentar Fast & Fixed, se remarcă oportunitatea de a te bucura din nou de mâncărurile preferate, la care a trebuit să renunți după ce ți-ai pierdut dinții.  

Nu trebuie să îți mai faci griji pentru proteza care se deplasează din loc, în timp ce vorbești sau râzi. În cazul în care există o atrofie osoasă, în părțile posterioare ale maxilarului, folosind metoda Fast & Fixed, este instalat un implant înclinat, și datorită acestei metode, protezele fixe pot fi plasate pe implanturi, fără a necesita o intervenție chirurgicală extinsă. Conform acestei tehnici, implanturile pot fi instalate în aceeași zi în care s-a făcut extracția dinților. Pacienții cărora le lipsesc toți dinții din gură, de asemenea, pot solicita un implant Fast & Fixed într-o singură zi. Acest lucru le poate oferi confort în fiecare zi.   

Pentru mai multe informatii intra pe https://dentalprivilege.ro/fast-and-fixed-zambet-nou-in-24-de-ore/.