Cum se pot Folosi Platformele Social Media pentru Promovarea de Anunturi Imobiliare?

de | iun. 21, 2020 | Servicii

photo 1432297984334 707d34c4163a?ixlib=rb 1.2

De-a lungul timpului atat vanzatorii individuali cat si agentiile de imobiliare au cautat si dezvoltat metode de promovare cat mai eficiente de promovare pentru diferitele anunturi imobiliare. Clasicele anunturi tiparite in ziare sau reviste s-au dovedit a fi eficiente, dar cu tipul metodele de comunicare au evoluat si media tiparita s-a vazut inlocuita de alte metode de comunicare. Astfel, in ziua de azi, cea mai simpla cale de a gasi case de vanzare Craiova spre exemplu este cautarea acestora pe diferite platforme de social media. Acestea au inteles nevoile atat ale cumparatorilor cat si ale vanzatorilor, si au dezvoltat mecanisme special pentru a-i ajuta.

Cum se Gasesc Case de Vanzare Craiova prin Social Media?

In ultimii ani platformele de socializare digitala au evoluat, devenind tot mai complexe atat ca structura cat si ca mediu de interactionare. Acestea sunt folosite de oameni din intreaga lume pentru a comunica si a face schimb de informatii, facilitand astfel diseminarea mesajelor de la unii la altii. In unele cazuri, platformele de social media au ajuns sa se confunde sau chiar sa inlocuiasca notiuni precum “browser” sau insusi “internet”. Din acest motiv si persoanele responsabile cu dezvoltarea acestor platfrome au ales sa ofere service din ce in ce mai complexe si mai complete pentru toti utilizatorii lor.

Un prim exemplu in acest sens este dezvoltarea numeroaselor optiuni si a serviciilor oferite de catre platform utilizatorilor. Acestia pot face aproape orice prin intermediul lor, de la clasica socializare si pana la cautarea de job-uri si imobile de vanzare. Acest lucru este facilitat si prin motoarele de cautare foarte puternice. Pur si simplu utilizatorul introduce criteriul de cautare case de vanzare Craiova si toate rezultatele continand aceste cuvinte ii sunt returnate si categorisite.

Evident, simpla cautare de anunturi pentru case de vanzare Craiova nu returneaza intotdeauna rezultatele scontate. Odata cu afisarea rezultatelor, utilizatorul trebuie sa treaca la a doua etapa a cautarii si anume la aceea de a pargurge si sorta anunturile astfel incat sa ramana doar cele care il intereseaza. Din fericire, platformele de social media au o rezolvare rapida si pentru acest lucru, rezultatele fiind la randul lor impartite in tipuri de postari. Astfel, utilizatorul stie daca un rezultat este simpla postare a unui alt utilizator, un anunt din partea unei agentii imobiliare sau un articol al unei publicatii.

In orice caz, gasirea unei case de vanzare Craiova este foarte mult inlesnita prin intermediul social media. Tot mai multi utilizatori, atat persoane private cat si companii, aleg sa foloseasca aceasta metoda de promovare pentru a-si gasii clienti. Cel mai bun argument este insasi numarul mare de utilizatori care folosesc aceste platforme. In plus, posibilitatile de promovare ale unui anunt sunt mult mai multe si net superioare variantelor oferite de media traditionala cum ar fi ziare, reviste, radio sau TV.

Cum se Promoveaza Anunturi Imobiliare prin Social Media?

photo 1561023367 50a6e054d890?ixlib=rb 1.2

Platformele social media ofera numeroase posibilitati de promovare a anunturilor si postarilor de orice fel. De aceea si cei care posteaza anunturi imobiliare, fie ca sunt utilizatori simpli ,fie ca sunt mari agentii deimobiliare, au inteles numeroasele avantajele pe care aceste platforme le ofera si au ales sa le foloseasca din ce in ce mai des in ultima vreme. Cele mai multe agentii imobiliare au acum o puternica prezenta online si chiar persoane dedicate specialcrearii si postarii de continut pe conturle si paginile de social media ale acestora.

Unul astfel de avantaj este acela al posibilitatii combinarii de diferite mijloace de exprimare pentru a reda o imagine cat mai completa a unei proprietati. Astfel s-au dezvoltat anunturi imobiliare care combina atat text cat si poze simple dar si videoclipuri. Si daca asta nu era de ajuns, aceste platforme ofera posibilitatea incarcarii de imagini 3D. Acestea pot fi controlate prin miscarea telefonului creand astfel o experienta imersiva utilizatorului si oferind o mai mare posibilitate de explorare a spatiului. Astfel de metode sunt simplu de utilizat de catre toti cei interesati de promovarea unor anunturi imobiliare, nefiind nevoie de echipamente speciale sau programe de editare complicate de utilizat.

Un alt mijloc de promovare a anunturilor publicitare prin intermediul social media este gasirea si postarea acestora in grupuri si pe pagini special create in acest scop. Astfel de pagini si grupuri reunesc atat utilizatori individuali cat si agentii imobiliare. In plus, este foarte simplu de gasit un grup sau o pagina speciala pentru orie fel de anunturi imobiliare se vrea a fi promovate. Exista grupuri si pagini specializate pe anunturi atat pe zone ale tarii si orase, cat si pe felul de tranzactie imobiliara. De aceea este foarte simplu de gasit un grup pentru chirii in Craiova, spre exemplu sau pentru vanzari de terenuri industriale in Iasi.

Poate cea mai buna metoda de promovare pentru anunturi imobiliare prin intermediul social media este publicitatea platita spre un public bine definit. Aceasta metoda de promovare platita este foarte buna deoarece rezultatele unei astfel de campanii sunt foarte usor masurabile si utilizarea resurselor este cat se poate de transparenta. In plus, exista un control foarte bun asupra publicului vizat in functie de interesele comune ale acestuia cu cel care posteaza anuntul. Impactul folosirii corecte platformelor de social media se poate vedea si in numarul de utilizatori care vor incepe sa urmareasca activitatea celui care creaza o astfel de campanie. Desi poate nu este un client inca, pe viitor acesta poate deveni daca este atras corespunzator de un continut bine creat si promovat.

Platformele de socializare digitala sunt instrumente extraordinar de utile si eficinte cand vine vorba de identificarea unui public interesat de anunturi imobiiare si de prmovarea catre acesta a produselor si serviciilor de acest fel. Acestea trebuie desigur folosite cu grija astfel incat mesajul transmis sa ajunga la destinatarii doriti. De asemenea, mesajele in sine trebuie construite in asa fel incat sa fie potrivite pentru a fi transmise prin intermediul acestor platforme. Fiind folosite corect, platformele social media se pot dovedi a fi cel mai bun mijloc de promovare a unor produse catre un public interesat.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.970)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.069)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.214)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]