Kinetoterapia este de fapt vindecarea prin miscare, iar in centrele specializate pacientul beneficiaza de cea mai buna asistenta si de un ajutor profesionist pentru a elimina diverse probleme de miscare si durerile aferente. Apeland la serviciile de kinetoterapie, intr-un cabinet specializat de recuperare medicala in care lucreaza personal cu experienta, fiecare pacient va avea exercitii personalizate care sa il ajute sa se recupereze cat mai repede.

Kinetoterapie Bucuresti – avantajele kinetoterapiei

In mod normal termenul de kinetoterapie se traduce prin terapie prin miscare, iar aceasta terapie este foarte utila in special persoanelor cu afectiuni locomotorii, dar si pentru a trata anumite afectiuni la nivelul organelor interne, bolile cardiovasculare, afectiunile respiratorii si metabolice, si uneori chiar si afectiunile digestive.

Specialistii care asigura serviciile de kinetoterapie Bucuresti, la Kineto Land au toata pregatirea necesara pentru a oferi cele mai bune servicii astfel incat la final pacientul sa fie complet recuperat dupa ce termina programul de exercitii, care se va intinde pe o perioada determinata de specialist.

De asemenea, specialistii din kinetoterapie stiu ca efortul fizic facut controlat are potentialul de a reduce valorile pe care tensiunea arteriala le are in momentul in care pacientul sufera de hipertensiune arteriala si de asemenea are potentialul de a reduce valorile specifice diabetului zaharat.

Kinetoterapia este cea care stimuleaza toate resursele de adaptate din organism si supun oranismul  unui stes diminuat cu ajutorul exercitiilor controlate si foarte bine dozate.

Cei mai multi pacienti care apeleaza la kinetoterapie Bucuresti au afectiuni neurologice cum ar fi accidentele vascualre si traumatismele la nivel cranio cerebral sau chiar vetrebro medular. Acesti pacienti au ramas in urma traumatismelor cu unele dizabilitati considerabile si sunt in incapacitatea de a isi misca mainile sau picioarele. Acesti pacienti au nevoie de ajutor si utilizand kinetoterapia se pot recupera uneori chiar in procent de 100%.