Una dintre cele mai eficiente solutii pentru imprejmuirea diferitelor suprafete, indiferent de marimea acestora este plasa bordurata, numita si panouri de gard.
Din punct de vedere tehnic, acest material este realizat din sarme zincate, unite si sudate intre ele pentru a oferi maxima rezistenta. Acest fapt a facut-o sa fie mult mai apreciata in ultimul timp si utilizata in diverse intrebuintari. Aceasta plasa de gard are o grasime relativ mica, facandu-o astfel usor de manevrat.
Plasa bordurata

Ce avantaje prezinta aceasta plasa bordurata?

  1. In primul rand, ofera o siguranta sporita suprafetelor imprejmuite de acestea. Siguranta este unul din elementele semnificative atanci cand un client doreste sa achizitioneze un material pentru imprejmuirea suprafetei. De aceea, plasa bordurata se afla pe primul loc la acest aspect;
  2. In al doilea rand, este realizata din otel, fiind un mare avantaj. Otelul confera o duritate foarte mare, plasa bordurata fiind din nou, pe primul loc conferind astfel, un factor al sigurantei;
  3. De asemenea, are o rezistenta ridicata la starile atmosferice neprielnice. Plasa bordurata este supusa unui proces numit zincare, in urma caruia va fi rezistenta la intemperii. Acest fapt determina si viata sa care va fi mult mai indelungata;
  4. Pe de alta parte, reprezinta o buna investite pentru cumparator, fapt determinat de rezistenta foarte buna in timp;
    Deoarece nu poate fi afectata de rugina, plasa bordurata, datorita stratului protector care ii confera o rezistenta crescuta fata de agentii corozivi.

Prin urmare, siguranta, calitatea si rezistenta fac ca plasa bordurata e sa fie aleasa de publicul larg.

De ce aleg oamenii imprejmuirea cu acest material?

Plasa bordurata oferta importanta si eficienta in activitatea dumneavoastra practica de zi cu zi. Trebuie sa stiti ca atunci cand alegeti sa comandati plasa bordurata din magazinele online, trebuie sa masurati foarte bine diametrul proprietatii mai exact pentru a stii care este numarul exact de panori de care aveti nevoie.

Daca va ganditi sa utilizati aceste produse pentru imprejmuirea exterioara, aveti nevoie de materiale mai rezistente, cum este cazul unor panouri bordurate din otel. Daca aveti nevoie de ele pentru a delimita anumite spatii din interiorul curtii, cum este, de pilda, oborul pentru pasari sau gradina din spate, puteti opta pentru un material mai usor.

Produsele de acest tip executate din zic si vopsite in culori diferite, acoperite ulterior de o plasa de PVC care sunt nemaipomenite pentru aceste situatii. Puteti cere colorarea acestora direct de la magazin, fara a mai fi nevoie sa depunei dumneavoastra inca o munca in plus sa le vopsiti.