Daca ai nevoie de medicina muncii apeleaza la Romgermed!

de | oct. 18, 2019 | Sanatate

Medicina muncii are un rol extrem de important in cadrul societatii. Prin intermediul acestui serviciu se asigura sanatatea tuturor angajatilor. Recomandarea specialistilor este sa apelati la serviciul de medicina muncii de la clinica RomGerMed.

medicina muncii

Cazul dumneavoastra o sa fie tratat cu seriozitate si maxim de profesionalism. Este important sa mergeti la un control periodic, caci doar asa va puteti asigura ca starea dumneavoastra de sanatate este sub control. Indiferent de situatie, trebuie sa va puneti sanatatea pe primul loc. In acest mod o sa puteti lucra in conditii optime. Medicii din cadrul medicinii muncii au un rol extrem de esential. Acesta se va asigura intotdeauna ca starea dumneavoastra de sanatate este sub control. Astfel ca atunci cand vine vorba de atributiile unui astfel de medic, putem aminti urmatoare lucruri:

  1. O sa ofere angajatiilor sfaturi despre cum pot sa reduca riscurile din cadul mediului unde lucreaza acestia;
  2. Medicul are datoria de a efectua un control period al angajatiilor unei firme;
  3. O sa evalueze programele de sanitate;
  4. Daca un anume angajat sufera anumite afectiuni, medicul specialist in medicina muncii ii va pune un diagnostic si ii va oferi un plan de tratament corespunzator.

Exista aspect negative legate de medicina muncii?

Unii considera ca desi serviciul de medicina muncii de aici: https://clinicaromgermed.ro/medicina-muncii/ vine cu o lista de avantaje, acesta are si cateva dezavantaje care il privesc pe angajator. Printre acestea se numara si:

Acest serviciu poate fi destul de costisitor pentru un angajator. Personalul care va instrui viitori angajati implica anumite costuri. De asemenea, personalul respectiv se va ocupa si cu observarea evolutiei starii de sanatate a angajatiilor. Pe de alta parte, este in interesul unei firme sa se asigure ca angajatii sai sunt bine caci in acest mod creste si productivitatea totala, angajatii fiind mai eficienti.

Si mai este si aspectul confidentialitatii, caci angajatorul nu va stii motivul pentru care un angajat urmeaza sa lipseasca de la munca.

Unde poti beneficia de aceste servicii?

In cadrul Clinicii Medicale Romgermed puteti beneficia de servicii de medicina muncii la preturi avantajoase. In acest mod puteti avea grija de sanatatea dumneavoastra si in acelasi timp puteti face si economii. Analizele de medicina muncii sunt extrem de importante mai ales in momentul in care va angajati in cadrul unei noi companii.
Clinica Romgermed beneficiaza de cei mai buni medicii, iar pe langa analizele de medicina muncii ce trebuie sa le faceti neaparat, aveti posibilitatea de a beneficia si de alte servicii. Starea dumneavoastra va fi mereu tinuta sub control.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.182)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]