Fiecare femeie, indiferent de varsta, merita sa fie incantatoare. Cu toate acestea, dupa nasterea bebelusului, apar adesea vergeturile si celulita, iar pielea isi pierde elasticitatea si tonul.

In plus, odata cu varsta, apar modificari hormonale, care afecteaza negativ si aspectul. In acest caz, corectarea non-chirurgicala a corpului cu aparate remodelare corporala, poate veni ca o salvare. Procedurile eficiente de modelare a corpului folosind cosmetologia hardware, iti vor permite sa obtii rapid si in siguranta rezultatul dorit. Dupa desfasurarea procedurilor vei observa:

  • imbunatatirea semnificativa a conturului corpului;
  • cresterea elasticitatii si fermitatii pielii;
  • reducerea vergeturilor;
  • eliminarea celulitei;
  • imbunatatirea circulatiei sangelui.

In plus, remodelarea hardware a corpului reprezinta pierderea in greutate si ridicarea abdomenului, soldurilor, feselor, eliminarea starii de oboseala a muschilor dupa efort fizic, imbunatatire generala a starii musculare.

Aparate remodelare corporala: cosmetologia hardware 

Daca esti interesat de un centru de corectie a greutatii si a corpului, de un salon de infrumusetare sau clinica pentru remodelarea corporala, este mai bine sa dai preferinta unui centru care dispune de aparate remodelare corporala, care poate aborda problema in mod cuprinzator si iti poate da rezultatul optim fara a dauna sanatatii.  

Intr-un  centru medical care dispune de aparate remodelare corporala, sunt utilizate doar cele mai moderne dispozitive create de producatorii de varf de echipamente medicale. Efectul lor iti va oferi o solutie la multe probleme asociate cu imbatranirea pielii, celulita, vergeturi, grasime corporala. Specialistii cu experienta, dupa ce au studiat cu atentie starea sanatatii tale si au ascultat dorintele tale, vor selecta aparatul cel mai potrivit pentru a obtine efectul maxim in cel mai scurt timp posibil. 

Tipuri de aparate pentru remodelare corporala

Un aparat pentru remodelare corporala ofera diverse metode hardware pentru corectia non-chirurgicala a corpului. In acest sens sunt folosite aparate remodelare corporala, precum:

  • GPL

Masajul cu GPL este o tehnologie inovatoare de cosmetologie estetica. Este destinat pentru modelarea eficienta a corpului, intarirea pielii, reducerea greutatii si tratamentul celulitei. In timpul masajului GPL, fluxul limfatic si microcirculatia sunt imbunatatite, procesul de lipoliza naturala este inceput si stagnarea este eliminata.

  • Lipotouch

Procedura de cavitare. Aceasta tehnica face posibila in doar cateva sedinte eliminarea imperfectiunilor estetice ale corpului, cum ar fi celulita si depozitele locale de grasime. Remodelarea corpului si pierderea in greutate sunt efectuate folosind efectele ultrasonice neinvazive ale aparatului Lipotouch. Tehnologia unica a dispozitivului simuleaza incet si nedureros remodelarea ideala a corpului, datorita careia corectarea corpului are loc fara interventie chirurgicala.

  • Termolift

Procedura Ridicare PR. Reactia este un complex multifunctional, cu ajutorul caruia este posibila intinerirea fetei si a corpului, eliminarea defectelor pielii, combaterea celulitei si corectarea formei corpului (abdomen, fese, suprafata interioara a mainilor, solduri etc.). Lipoliza si ridicarea cu undele radio usureaza cu succes multe probleme cosmetice – depuneri locale de grasimi, piele cazuta, cicatrici si vergeturi.

  • Bio-cibernetica

Remodelarea corpului  cu bio-cibernetica este o procedura eficienta bazata pe o metoda de inalta tehnologie de modelare a siluetei corpului, tratamentul celulitei si prevenirea vergeturilor – principiul feedbackului biologic. Biocurentii actioneaza la nivel celular, normalizand procesele metabolice si echilibrul bioelectric al celulelor. Rezultatul este obtinut datorita resurselor interne ale organismului, si din acest motiv, aceasta tehnica hardware pentru corectarea corpului nu are practic contraindicatii.