Cum sa alegi cel mai frumos brad artificial de Craciun

de | sept. 22, 2019 | Diverse

Mai sunt cateva luni pana la Craciun si multi se gandesc deja la achizitia celui mai frumos brad. Daca si tu iti planuiesti vizita la targurile de Craciun cu mult timp inainte, citeste urmatoarele sfaturi ca sa mergi pregatit.

Una dintre caracteristicile principale este inaltimea bradului artificial. Masoara dinainte inaltimea camerei in care vrei sa asezi pomul. Noteaza dimensiunea pe un biletel ca sa nu uiti. Daca vrei un pom inalt, tine cont si de decoratiunile din varf. Este recomandat sa cumperi un brad cu 30 cm sau chiar 40 cm mai scurt decat inaltimea camerei. Astfel, vei reusi sa aplici elemente decorative in varful pomului.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este spatiul. Daca dimensiunile camerei nu iti permit pozitionarea unui brad artificial voluminos, atunci poti opta pentru un pom artificial pentru perete sau colt, denumit si “half tree”. Acesta iti va permite sa iti desfasori activitatile zilnice fara sa fie nevoie sa il ocolesti. In cazul in care dispui de mult spatiu, ai nevoie de un brad voluminos. In momentul cautarii, acorda atentie atat numarului de ramuri principale, cat si numarului de crengute. Aspectul final depinde de aceste numere. Totodata, bogatia unui brad depinde si de lungimea acelor, care este recomandata sa fie mai mare de 50 mm.

Anul acesta se poarta brazii artificiali albi. Acestia arata ca si cum ar fi ninsi datorita tehnicii prin care sunt creati. Asadar, daca pana acum ai utilizat zapada artificiala de tip spray, poti uita de acest accesoriu. Achizitioneaza un brad care prezinta deja acest efect.

Daca optezi an de an pentru varianta ecologica de brad artificial, dar vrei totusi un aspect cat se poate de real, alege modelele cu ace 3D. Acest tip de ace imita pe cele ale brazilor naturali. Modelele acestea sunt putin mai scumpe ca pret, dar proprietatile de rezistenta si naturalete se pastreaza intacte in timp.

Daca doresti sa economisesti bani, poti cumpara un brad cu fibra optica sau cu led-uri multicolore incorporate. Aceasta achizitie prezinta multe avantaje. Nu vei mai fi nevoit sa colinzi raioanele aglomerate de oameni pentru o simpla instalatie. Producatorii s-au gandit la crearea unor pomi accesorizati cu scopul de a te scapa de inca o sesiune de shopping. Brazi artificiali cu fibra optica lumineaza orice incapere in culori diverse precum rosu, albastru sau verde.

Multi oameni aflati in cautarea unui brad artificial, acorda atentie mai mult aspectului decat materialelor din care este confectionat. Este recomandat sa citesti eticheta de pe cutia produsului si sa te asiguri ca materialul este ignifug.

Nu este prea devreme sa incepi cautarile pentru pomul de sarbatori. Scapa de aglomeratia din preajma sarbatorilor de iarna si hotaraste-te din timp. Urmeaza sfaturile date si alege cel mai frumos brad artificial de Craciun.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]