Ai început pregătirile pentru cea mai importantă zi din viața ta? Atunci trebuie neapărat să găsești și locația perfectă pentru nunta ta de vis.

Așadar, alege pentru nunta ta un ballroom la nivelul pe care îl meriți. Ideal ar fi să alegi o locație elegantă din sudul Bucureștiului. Aici vei avea la dispoziție 4 saloane spațioase, echipate cu sisteme de climatizare moderne, o parcare de 600 metri pătrați, o gama variată de meniuri, pretabile oricăror gusturi și bugete și o echipa de profesionișți, toate pentru a ne asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul memorabil.

Cum aleg cea mai frumoasă locație?

Poate cel mai important detaliu este locația, iar pentru ca nunta să iasă așa cum ți-ai dorit și locația trebuie să fie perfectă.

După ce ați stabilit dată, trebuie să te hotărăști și asupra tipului de local și zona, în care dorești să îți organizezi nunta. Iar pentru a avea o nuntă de vis trebuie să ai și o locație de vis. 

În funcție de numărul de invitați și de stilul pe care îl preferi, poți alege ballroomul în care dorești să celebrezi acest eveniment unic.

Mai mult, fiecare salon are designul său propriu astfel vei putea alege exact ce îți place și adăuga decorurile pe care ți- le dorești.

Cum îmi organizez nunta?

Lista de invitați și invitațiile propriu-zise sunt esențiale și trebuie să vă ocupați de ele încă de la început pentru a putea stabili mai apoi și restul detaliilor, iar invitațiile trebuie trimise cât mai devreme pentru a răspândi vestea.
Apoi urmează restul detalilor, pe care le vei alege exact după gustul tău, începând de la modelul șervețelelor și până la meniu, culorile decorului și aranjamentele florale.
Să nu uităm nici de faptul că poți alege o temă anume pentru nuntă ta, iar pentru a adăuga un plus de distracție și veselie evenimentului tău poți apela la serviciile unei cabine foto și poți aduce un candybar iar dacă vrei ceva mai romantic te poți gândi și la porubeii albi.

Tortul este și el important atât pentru voi, cât și pentru curiozitatea invitaților și trebuie ales cu atenție.

Meniul este una dintre cele mai importante părți ale nunții și trebuie discutat încă din timp cu cei de la restaurant pentru a stabili exact toate detaliile.

Acesta trebuie să fie pe gustul tuturor, de astfel va include mai multe feluri de mâncare, începând de la gustări, apoi  peștele urmat de sarmale.

Nu trebuie exclus nici grillul din meniu, iar la final vine întotdeauna mult așteptatul tort la desert.

În ceea ce privește băuturile, pe lângă vinul clasic, trebuie să adaugi în meniu și câteva tipuri de cokteiluri, deoarece nu poți cunoaște gusturile tuturor invitaților și toată lumea trebuie să fie mulțumită.

Nu degeaba se spune că ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viața ta de care îți vei aduce aminte toată viața, deci totul va trebui să fie perfect și să corespundă exact cu ceea ce ți-ai dorit din totdeauna pentru acest eveniment unic.

Alege o nunta la ballroom-ul J’adore!